Blodslitet (21.10.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ulvedalen
Distanse: 29.03 km
Tid: 153:01
Presset hardt på førstesløyfa, men fikk deretter roet meg litt på de to neste. La vel igjen ca 1'30 på sløyfene, men ok. Gikk ut på siste runda i en klynge med Ralph, Johan og Thomas. Visste at Olav var foran, men ikke om det var flere eller avstanden opp.

Forsøkte å holde tempoet jevnt oppe, selv om jeg ikke var sterk nok til noe skikkelig råkjør - Thomas og delvis Ralph virket også sterke da. Bra på langstrekkene til 26 og 30. Hadde bestemt meg for høyre ut av 31, men tøyset det litt til i husklynga da jeg møtte en sliten Olav. På veien midtveis til 32 kom Emil Svensk i høy fart, og da kjentes tempoet hans umulig ut. Inn mot 32 merket jeg at Ralph og Thomas var borte samtidig som jeg var helt i rygg på Emil igjen.

Siste del holdt vi sammen - vi løp ikke særlig fort, men vi var vel sikre på at ingen ville komme opp igjen. Emil var nok trygg i en spurtduell, og tok klokelig rygg på de siste 2-3 postene. Jeg var trøtt, men forsøkte meg litt inn mot sistepost, men må innrømme at trua på seier var svært liten da.

Uansett bra med 2.plass. Underveis var følelsen aldri at dette kom til å bli en "spurtduell" mellom meg og Emil, men Blodslitet gir og tar underveis - det gjorde det også i år.
Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet (21.10.2017)