O-morgen (26.08.2015)
Kategori: Trening
Kart/område: Gjelleråsen
Arrangør: Nydalens SK
Distanse: 9.84 km
Tid: 81:43
Første del av økta var "ta seg inn"-trening to og to sammen. A-løper (Anders V med meg) hadde kun løype med blå stipling og løp til sin 1.post. B-løper (jeg) lå bak uten å se på kartet, og tok over da A-løper stemplet på sin 1.post. B-løper forsøkte å ta seg inn og løp deretter til sin 1.post, mens løper A lå bak uten å se å se på kartet. Slik skiftet vi fra post til post frem til 8.post.

Deretter individuell løping uten stier og en postplukk på slutten. Ingen skjermer i skogen.

Jeg løp første del med Anders V, og jeg synes vi tok oss bra inn. Mitt inntrykk er når man tar seg nok tid til å tenke fornuftig og ta fornuftige valg så er det ikke så vanskelig. I konkurranse er det kanskje mer vrient å tenke fornuftig, og grensa og tidspunktet for når man bør stoppe å ta seg inn er ikke alltid så lett å oppdage selv. I dag hadde vi tid til å tenke fornuftig, og selv om løperne ikke hadde lest kartet noe underveis var inntrykket at tok seg inn bra på økta.

Egen løping så var det nok en ordentlig feilstempling på post 4. Mot 7 var jeg usikker det aller meste av strekket hvor jeg nøyaktig løp (en del ny hogst). Siste del av økta gikk ganske bra.
Vis kommentarer (4)
 
O-morgen  (26.08.2015)