NM stafett 2022 (11.09.2022)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 8.26 km
Tid: 47:47
Gj.sn. HR: 167
Maksimum HR: 177
Artig å få sjansen på 1. laget til NSK, et sterkt lag med alle muligheter. Men veldig skuffende å levere en så dårlig 1. etappe.

Katastrofe til 1. post. Blanding av udyktighet og uflaks. Føler jeg har kontroll ut av startpost, men henger ikke helt med i det jeg passerer rett forbi. Følger resten av de som løp samme retning som meg med en tanke om at posten er enda lengre ned. Men finner ingen post med kode 75. Når jeg til slutt skjønner at jeg har løpt alt for langt og må snu, så er det blitt tomt for folk. Gikk nok opp mot 3 min der. Løper irritert ut mot 2. post, men prøver å tenke at hvis jeg klarer å holde avstanden til teten inn, så er det ikke katastrofe. Ikke helt fornøyd med gjennomføringa til 2. post. Litt sikksakkløping. Synes også farta er dårlig, men prøver å gi det jeg har. Når begynner å nærme meg 2. post så begynner jeg å ta igjen folk. Folk jeg vanligvis ikke pleier å løpe så ofte sammen med på stafetter. Nesten bare irriterende fordi det var vanskelig å passere folk i granskogen der. Blir tidvis løpende i kø og flere mislykkede forbipasseringsforsøk. Bommer på 5. post og. Dårlig retning. Kommer så i en bedre flyt. Plukker mange plasser før jeg bommer igjen gaflingsposten før motbakkestrekket. Håpløst valg å dra rett igjennom der. Umulig å holde retningen. Møter andre folk når jeg kommer ut av grøntfeltet, og blir litt dratt med mot de andre gaflingspostene, før jeg skjønner det og snur. Irriterende å løpe forbi de samme folka én gang til oppover mot arenapassering. Prøver bare å gi det jeg har oppover og ut på sisterunden, men vedlig sliten. Lite sprut i beina i dag.

Ender til slutt inn nesten 5 min bak tet. Anders N. og Lukas løper stabilt gode etapper og vi ender til slutt på en 9. plass.
Vis kommentarer (0)
 
NM stafett 2022 (11.09.2022) NM stafett 2022 (11.09.2022)