NM langdistanse (08.09.2022)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 17.33 km
Tid: 106:51
Gj.sn. HR: 165
Maksimum HR: 182
Spent før årets NM. Etter en miserabel siste halvdel av sommeren rent treningsmessig, så har jeg følt at kroppen har begynt å svare litt mer fysisk. Langt ifra noe toppform, men brukbart. Ihvertfall skadefri og frisk nå, så endelig muligheten til å prøve å kvalifisere seg for noe internasjonalt senere i år og.

Løpet begynner bra. Sikker og god løping på de 4 første postene. Synes dog farten er litt lavere enn håpet. Går litt for smått. Får en bekreftelse når jeg bruker lang tid på å passere de som startet 2 og 4 min før meg på vei til 5. post. Litt usikker inn i 5. post. Var planen å ta den litt fra øst, men ble litt vel lang bue. 6. post er dagens dårligste strekk for min del. Bommer helt på traséene. Finner ikke den utydelige stien, og ser ikke den andre utydelige stien halvveis (den som er tegnet som gult - noe som jeg synes var tullete siden det er umulig å se på 1:15 000 i fart) Kommer alt for langt nord siste tredjedelen og. Må krysse alt for mange skrentrekker. Taper fort 1,5 min her. Litt surr mot 6. post og når jeg inntar gel. Dårlig gjennomført til 8. post og. Kunne løpt mye mer rett på. Bommer også litt inn i posten. Kommer så inn i en bedre rytme på de lengre strekkene igjen. Føler jeg treffer bra traséer. Dårligere siste halvdel mot 11. Blir alt for mye sikksakk. Litt tull i starten mot 13. post også når jeg inntar gel. Føler jeg klarer å presse bra mot 14. post, men sklir ut på rentinga. Liten bom på 15. Større på 18. post.

Alt i alt litt delte følelser etter løpet. Var ikke kjempe dårlig, men langt ifra hva jeg drømte om. Hadde uansett ikke farten til medalje i dag, men kunne lett unngått 2-3 min tidstap i dag. Overrasket over å bare være 2 min bak lederen ved arenapassering, og overrasket over å tape nesten 4 min på sistesløyfa.
Vis kommentarer (0)
 
NM langdistanse (08.09.2022) NM langdistanse (08.09.2022)