Dagstur økt 1 (30.05.2022)
Kategori: Trening
Distanse: 5.87 km
Tid: 56:14
Gj.sn. HR: 125
Maksimum HR: 140
Ny tur til Espa og Løten for å trene i relevant terreng for EM-uttaksløpene i pinsa. Fikk med meg etter forrige tur at det hadde blitt hengt ut treningsløyper og.

Startet med mellomrelevant terreng som har vært sperret. Synes jeg gjør mye bra. Veldig fint terreng, men også ganske diffust. Fokus på siste sikre noe jeg synes jeg lykkes bra med. Liten sving til 2. post. Unødvendig å bomme der når man får steinen rett før. Ikke helt optimal gjennomføring til 7. post. Synes en høyre bue så bra ut underveis, men burde da heller lagt meg tidligere ned. Liten bom i posten og. Skjønte ikke så mye av kartet der. Var litt lengre opp til posten enn jeg trodde. Legger ikke merke til merkebåndet med det første heller. Synes jeg finner god trasé i starten mot 11. post, men havner litt lengre ned enn jeg tror. Syntes jeg så skrenten når jeg krysset dalen, men kom ganske langt sør for kollen etterpå. Så egt. stien men trodde det bare var tråkk/forlengelse. Skjønner at jeg var kommet litt lengre sør enn jeg hadde håpet, men klarer ikke helt å endre retning. Får en vanskelig inngang, men skjønner at jeg må litt lengre opp. Skjønte lite inn mot 12. post. Syntes det ble hogstfelt ganske mye tidligere enn det står på kartet. Vanskelig med hogst blit litt forskjellig aldre. Hadde nesten vært raskest å gønne på ned til bekkene sør for posten, og så inn derfra. Ellers bra. Full kontroll synes jeg, bare litt skummel 16. post med tett granskog siste 50 meterne. Litt ekkelt å løpe på retning når du hele tiden må løpe sikksakk rundt de ugjennomtrengelige grantrærne.

Alt i alt en fin økt. Spennende område å ha mellomdistanse på. Både nydelig og krevende på én gang. Gjelder å være nøyaktig her.
Vis kommentarer (0)
 
Dagstur økt 1 (30.05.2022) Dagstur økt 1 (30.05.2022)