DM lång Stockholm + Uppland (01.09.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bogesund NÖ
Arrangør: Waxholms OK
Land: Sverige
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 10.29 km
Tid: 58:50
Gj.sn. HR: 172
Maksimum HR: 199
Morsomt å være i nytt terreng! Spesielt gøy i området 2-5.

Løpet var ganske rufsete for min del. Formen var ikke maks etter en uke med ganske mye og hard trening, i tillegg til at det har vært mottakningsuke på universitet også. Restitusjonen har derfor ikke vært optimal, men jeg er hvertfall frisk og skadefri.

O-teknisk var det også litt å ta tak i.Gjør det blant annet dårlig til 2. post. Tror veivalget står seg teoretisk, men praksisen med å dra rett gjennom den grønne myra i starten og opp en vanskelig framkommelig bekkedal gjør at jeg taper tid. Også en liten bom inn i posten som ligger i et svært detaljrikt område. Får grei flyt derfra til 6, men føler ikke det går så fort. Justerer ikke kurs etter å ha rundet kollene ut fra 7, dummer meg ut. Bra veivalg til 8, bra til 9. Veldig dårlig trasevalg til 10, ble for fristende å løpe på stien men det var en utrolig kortsiktig løsning og fikk smake på det gjennom litt bush ut fra stien og opp kollen midt på streken.

Noen små feil derfra og inn, men godkjent. Alt i alt passe tatt i betraktning at det var en ganske ny terrengtype og ingen forberedelser inn mot løpet.
Vis kommentarer (0)
 
DM lång Stockholm + Uppland (01.09.2019) DM lång Stockholm + Uppland (01.09.2019)