Harry Lagerts Finale (26.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lutvann-Puttåsen
Distanse: 13.42 km
Tid: 94:23
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 189
Ut som nr.2 litt over 2 min bak med 2,5 min ned til nr.3. Bakover var det tett med løpere, og på en såpass tøff distanse går minuttene unna. Var derfor forberedt på å få selskap etter hvert, men håpet på å få løpe alene.

Stabil start de første tre postene. Sliter litt med å finne stiene av og til, men postene sitter, selv om det ble en liten sving mot 2, og dårlig utgang fra 2. Usikker på veivalget til 4. Taper mye første halvdel mot de som løp stien lenger øst som gikk over den store kollen øst for myra. Ut i fra GPSen taper jeg nok over 1 min på min variant. Får litt for god tid til å tenke bortover stien siste halvdel av strekket, og begynner å lure på om jeg holder høy nok fart. Litt ustø inn mot 5, men får posten. veldig usikker på veivalg til 6. Er fristet til å løpe høyre, men ender opp med venstre. Dårlig valg, og taper på nytt godt over minuttet. Sikkert til 7 og 8. Prøver å dunke på ot 9, men begynner å kjenne det i beina opp bakkene. Må gå i den bratteste skråningen. Hyggelig å endelig se noen andre løpere på bålpost (fra Lokal). Ut fra 11 slår jeg kneet ganske kraftig i en stein , og må gå første halvdel av 12.strekket. Blir litt fortumla, og mister hodet helt. Gjør fryktelig mye rart på det strekket, og taper 2 min. Fortsatt ikke kommet helt til hektene igjen ut fra 12. Løper først ned i grønten før jeg drar opp igjen. Leser ikke kart, og befinner meg plutselig inne i noe fryktelig grønn skog. Brøyter meg fram og skjønner ikke hvor jeg er før jeg kommer til grusveien. Taper 2.30.

I ettertid viste det seg at jeg passerte lederen ved 6.post, og ledet helt frem til 12.post. Men på grunn av det fryktelige siste-strekket ender jeg som nr.3. Litt kjipt at det rakner såpass på slutten når jeg hadde en god ledelse på 11.post. Kneet gjorde veldig vondt, men ble kanskje litt unødvendig mye påvirket av det. Uansett en tøff og flott avslutning på sesongen.

Vis kommentarer (0)
 
Harry Lagerts Finale (26.10.2018) Harry Lagerts Finale (26.10.2018)