Blodslitet (20.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Borge-Varde
Arrangør: FSK
Distanse: 12.39 km
Tid: 76:51
Gj.sn. HR: 173
Maksimum HR: 197
Stort startfelt i H15-16 med 90 løpere! Hadde lyst til å gjøre et godt løp, men kjente at jeg ikke var veldig lysten på å løpe 10 km i klynge med 20 andre løpere. tenkte derfor å holde meg litt bak fra start, og gripe muligheter hvis det dukket opp.

Kommer veldig lett frem i starten, og er først på både 1,2 og 3 uten å forsøke særlig hardt. Drar fryktelig skjevt ut fra 3, og havner litt bakpå. Bruker 4 og 5 strekket til å komme meg opp i rygg på teten. Opp til 6 og 7 drar jeg og Nils ganske hardt på. Går greit i sommerfuglen. Liten bom inn i 8 (11 på kartet). Ut fra sommerfuglen er vi en liten gruppe på 4 med meg, Nils, Cornelius Bjørk og Elia. Det kjøres bra på mot 15. Vurderte rundt lenge, men man sparte ikke noe særlig høyde. Liten klyngebom inn i posten. Det orienteres stødig på de neste strekkene, og jeg føler meg ganske trygg på at vi har en bra luke. Til 19 er det flere muligheter. Ut fra posten drar Nils og Cornelius høyre. Ser meg ut et venstreveivalg som ikke ser altfor gærnt ut, og bestemmer meg for det. Hadde lyst til å prøve noe eget. Får med meg Elia. Leser litt for mye fram på strekket, og overser det første store stikrysset. Må snu, og taper vel 30 sek. Stien opp fra veien var nærmest blitt et gjørmebad på grunn av hogstvirksomheten. Går seint og treigt, men kjemper på opp bakken. Litt usikker inn mot posten, og bommer vel 20 sek. Taper 1.25 til Nils og Cornelius som løp nærmest rett på. Tror veivalget egentlig ikke skiller mer enn 40 sek. Skjønte at vi lå omtrent minuttet bak på passering. Litt seig i beina opp bakken fra startpost. Litt sliten i hodet også, så glemmer kart og kompass, og går på en saftig bom på 2 min. Bommer nye 30 sek på neste, og 1 min igjen på neste post igjen. Setter inn et støt bortover til siste post, og får en liten luke på Elia som jeg holder til mål.

Ok fornøyd med løpet. Følte meg i relativt bra form, selv om beina kanskje var litt slitne. Hadde aldri 100% troa på at veivalget mitt til 19 var bedre enn høyre eller rett på, men ville gi det et forsøk. Uten bommene på sisterunden kunne vi kanskje fått kontakt med Nils og Cornelius ettersom de også bommet litt. Uansett godt å være ferdig med ungdomsperioden. Gleder meg enormt til å bli junior nå!
Vis kommentarer (0)
 
Blodslitet (20.10.2018) Blodslitet (20.10.2018)