O-idol (22.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gallis
Arrangør: Sandefjord OK
Distanse: 6.18 km
Tid: 44:51
Gj.sn. HR: 176
Maksimum HR: 189
Et løp jeg hadde gledet meg ordentlig til. Syntes jeg nesten var skremmende rolig før start, men tok det som et godt tegn. Får ikke noe god følelse til 1, men har brukbar kontroll. Bestemmer meg raskt for rett på til 2. Litt problematisk å komme seg frem i hogstfeltet, men gikk fort bortover stien. Går veldig treigt bortover stuprekka, og finner heller ikke åpningen. Utrolig klønete bom også. Skjønte lite av vegetasjonen, og var vanskelig å vite hvor man var. Taper 2 min her. Blir ikke stresset av bommen, og tar en grov kors til 3. Angrer halvveis på strekket at jeg ikke hadde vært mer nøyaktig. Bommer 1 min her. Får litt tid på å lese 5.atrekket til 4. Bommer 30 sek inn i posten. Har bestemt meg for rett på til 5. Tror det er det beste hvis jeg hadde gått dirkete opp til platået mellom stuprekkene når man kommer ut i hogstfeltet. Krangler meg istedenfor bortover hogsten og ura. Slår kneet ganske hardt også. Presterer også å bomme relativt grovt inn i posten. Har nok surret 2,5 min på dette strekket. Dårlig retning, og mister 15-20 sek. Etter dette tar jeg meg litt sammen. Har ikke gitt opp, men likevel vanskelig å stå skikkelig på. Får høre at jeg er 4 min bak på passering. Gjennomfører 10.strekket dårlig, og mister 30-40 sek. Dårlig til 11 også. Også litt halvveis til 13.

Løpet er nok noe av det dårligere jeg har prestert noensinne. Er ingen strekk jeg er ordentlig fornøyd med, og klarer heller ikke å skjerpe meg etter å ha gjort feil. Samlet tidstap er vel på 6-7 min. Hvorfor dette skjer er vanskelig å si. Vanskelig å bli venn med kartet en del steder, men har hovedskylden selv. Samtidig bommes det mer eller like mye av andre, og jeg ender på en fin 2.plass. Blir artig med VM-tur neste år. Blir fint med litt tips av eliteløpere, for unngå slike løp igjen.

(Må nevnes at Nils Tveite egentlig ble nr.2. Han ble dessverre disket etter å ha passert jordet på vei til 5.post, noe seniorene hadde lov til (WRE-løp), men ikke vi...)
Vis kommentarer (0)
 
O-idol (22.09.2018) O-idol (22.09.2018)