Unionsmatchen Individuelt (26.05.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Eggemoen
Arrangør: Ringerike OL
Distanse: 6.61 km
Tid: 36:16
Gj.sn. HR: 177
Maksimum HR: 190
Unionsmatchen i ganske spesielt og uvant terreng, som kanskje svenskene hadde litt mer kjennskap til. Forventet likevel en tøff langdistanse med stekende varme og relativt lange løyper. Hadde en plan om å være flink med retningene og løfte blikket. Hadde også en tanke om det kunne lønne seg i å holde igjen litt på flatene for å ha en viss kontroll.

Åpner bra til 1. Til 2 skulle jeg tatt posten fra venstre. Tar litt unødvendig høyde og kvist kvast. Nøye med retningen til 3 og 4, og treffer postene bra. Fin start. Ut i fra å ha studert tidligere GPS-trackinger, skulle jeg finne et safe veivalg i skrålia. Stien inn i posten er åpenbar å bruke, og finner en god plan for strekket. Kunne kuttet litt mer mellom de to grusveiene, men taper bare et par sekunder. Løper litt for langt på stien og taper 10-15 sek inn i posten. Til 6 blir jeg litt for sløv med orienteringa når de første postene har gått bra. Mister kontrollen nedover lia, men skjønner heldigvis ganske fort tabben min. Taper rundt 45 sek på strekket. Skulle gått rett på ut fra 6 til 7, men finner posten uten bom. Litt dårlig retning til 8. Utrolig deilig med litt vann på posten. Får litt ny energi, og prøver å gi på litt ekstra mot 9. Forsøker å være nøye med retningene mot slutten, samtidig som jeg får pusha godt. Mot nest siste post blir jeg plutselig veldig usikker midt på strekket, og nøler veldig. Kjenner jeg begynner å bli nervøs, og speideretter posten. Får heldigvis øye på den til venstre for meg, og taper bare 10-15 sek. Løper det jeg har mot mål.

Et bra løp, og er veldig fornøyd med seier i mitt siste forsøk på Unionsmatchen. Var et par ting som kunne vært litt bedre, men kan ikke forvente å gå helt rent i et slikt terreng. Gøy med to nydølinger på pallen i et sterkt selskap!
Vis kommentarer (3)
 
Unionsmatchen Individuelt  (26.05.2018) Unionsmatchen Individuelt  (26.05.2018)