Bezirksmeisterscaften Niederbaye/Oberpfalz (03.10.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stubenthal
Distanse: 5.9 km
Tid: 40:58
Gj.sn. HR: 142
Maksimum HR: 177
Tysk kretsmesterskap i naboterrenget til økten på formiddagen. Var sliten og ikke spesielt gira før start. Ble derfor ganske kort og litt vel rolig oppvarming.

Kommer bra i gang til 1,2 og 3. Har ikke helt spruten, men klarer å presse kroppen overraskende bra. Deretter et veldig dårlig strekk til (+30 sek). Ok til 5 og 6, for så en ny feil. Har god kontroll inn mot posten, og får øye på en stor og tydelig skrent med samme form som postdetaljen. Finner ingen post og blir letende rundt. Skrenten sto ikke på kartet, noe som var veldig merkelig. Liten bom på 30-40 sek inn i 8 også. Litt sur inn i 9, for så en stor bom til 10. Ser ikke posten og blir gressende rundt mellom alle steinene. Ny bom til 11, når kartet på nytt er dårlig inn mot posten. Hogstfeltet startet mye tidligere, og steinen med posten ligger et godt stykke innenfor feltet. Får selskap av Lars som har tatt meg igjen med 4 min, og Tobias som jeg hadde tatt inn mot 2.post, men som nå på nytt var sammen med meg. Vi holder et veldig bra tempo inn mot mål, og går fint i alle postene med unntak av en liten krok inni 15.
NSK tar de fem første plassene i H18. På nytt ser jeg at farten er ganske bra, men gjør alt for mange dumme feil. Litt skjerping til 25-manna, så skal det bli riktig bra.
Vis kommentarer (0)
 
Bezirksmeisterscaften Niederbaye/Oberpfalz (03.10.2017)