HL Langdistanse (12.08.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Beitostølen
Arrangør: Øystre Slidre
Distanse: 6.4 km
Tid: 38:25
Nytt løp og ny sjangse. Var selvfølgelig veldig revansjelysten, og føltes nesten som det dårlige løpet dagen før hadde gjort meg litt mer avslappet. Hadde i hvert fall sovet mye bedre, og arbeidsoppgavene var klarere i hodet på vei til start. Kroppen kjentes riktignok ikke veldig bra ut, noe som var litt rart ettersom jeg hadde følt meg veldig bra dagene etter O-Ringen.

Startet sammen med Halvor, noe som var litt energigivende fordi begge var gira på gode løp. Stabil og trygg start til 1. Til 2 klikka kompasset, og pekte i alle retninger, men ville ikke dra frem reservekompasset helt enda, så retningen ble litt dårlig. Tapte 30 sek på å ikke runde rundt til høyre i det gule. Bra til 3, men kjenner opp i posten at dette kommer til å bli en tung dag. 4.strekket var som ventet fryktelig tungt. Kjempet hardt for å holde meg løpende, utrolig deilig å komme meg opp på flata. taper noen sek på og løpe i myra, og ikke komme seg bort til stien. Treffer posten trygt. Dårlig strekk til 5, hvor jeg mister kartkontakten, og stopper flere ganger uten å vite hvor jeg er. Prøver å løpe på retning, men vet ikke hvor jeg er. er heldig å får øye på posten. Taper 50 sek. Bra til 6,7,8,9 og 10. Klarer å slippe på og orienterer stabilt. begynner å bli sliten inn mot passering, og får høre at jeg er jevnt med Sondre. Får sekunderinger på at jeg er 15 sek bak, og vet at det er fullt mulig å ta. Ødelegger den muligheten raskt mot 11.post. Mister igjen kartkontakten og retning, og bommer bort 1.50. Ny bom til 12, hvor jeg ikke er nøye nok med retningen og taper 30 sek.

Taper også sølvet på sisterunden, men føler ikke det spiller så stor rolle, når det rakner såpass på slutten. Nr. 1 og 2, løp omtrent halve løypa sammen, og dro nok litt fordel av det. Uansett skuffende med et nytt dårlig løp. Har ikke fått det helt til i sommer, og bommer mer enn vanlig. Et kjipt HL, men samtidig gøy å se NSK gjør det utrolig bra!
Vis kommentarer (0)
 
HL Langdistanse (12.08.2017)