HL Sprint (11.08.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Beitostølen
Arrangør: Øystre Slidre
Distanse: 3.08 km
Tid: 15:05
Et utrolig skuffende løp hvor jeg gjør det meste galt. Planen var å ta seg god tid til å lese strekkene og stoppe opp om det var nødvendig. Deretter skulle jeg bare bestemme meg, og gjennomføre godt.

Startet veldig tidlig, så visste at man ikke ville få noe eventuell hjelp inn og ut av poster som lå i skogsområder. Går trygt inn i 1.posten, selv om det var ganske mye kratt og dritt. Ser meg fort ut veivalget til 2, men ser ikke stien midtveis på strekket, og blir løpende altfor langt oppover veien, og det blir istedenfor til en langvenstrevariant. Ser heller ikke posten som var godt gjemt i gropa, og taper totalt 30 sek på strekket. Litt rusk til 4, og taper 10 sek. er stressa etter at jeg vet jeg har tapt mye tid, og leser ikke 4.strekket godt nok. Ser at jeg får en lang vei mot venstre, og bestemmer meg for det. Oppdager fort at jeg har tabbet meg noe kraftig ut på det her, men tenker at jeg bare må gjennomføre så godt som mulig. Taper 1 min på dette strekket, og når jeg i tillegg bommer 15 sek på passeringsposten, vet jeg godt at dette er kjørt. Taper nye 15 sek til 7 når jeg holder på å ta opp en vei for tidlig og må stoppe opp. Og det går enda nye 30 sek til 8, når jeg ikke leser strekket ordentlig og snur ut fra 7 og tar i tillegg opp for tidlig. Ok derfra og inn.

Vanvittig skuffet over å gjøre et så dårlig løp i HL. Tror det uten tvil er det dårligste sprintløpet jeg har gjort noen gang. Hva det skyldes er vanskelig å svare på. Utrolig kjedelig.
Vis kommentarer (0)
 
HL Sprint  (11.08.2017)