Rerun Norwegian Spring 2014 H17-18E Sprint (06-08-2017)
Kategori: Trening
Kort/område: Halden
Distance: 3.24 km
Tid: 14:41
Løp gjennom H17-18E løypa fra Vårsprinten 2014 som hardøkt. Lenge siden jeg har løpt sprint, men føltes ganske greit ut. Noen feil var det. Dårlig veivalg til 5, skulle løpt venstre. Tapte nok 15 sek på det. Løp på dårlig print, så til 6 så jeg ikke det olivengrønne ved posten, og måtte derfor runde ekstra mye. 10 sek gikk her også. Litt usikker på veivalget til 8, lurer på om høyre er 10-15 sek raskere. Liten feil inn mot 9, og mot 10 var inngangen til posten sperret, så la heller posten på andre siden av gjerdet. Distansen ble dermed helt lik. Bra sisterunde. Mulig vei helt rundt til 15 ville vært litt raskere. GPS-en er til tider litt unøyaktig.

Tiden var brukbar med tanke på alle feilene som ble gjort. Vinnertiden i 2014 var på 12.50, og jeg er dermed i underkant av 2 min bak sterke 18-åringer. Var litt nærmere andre gode løpere også. F.eks bare et knapt minutt bak Audun Heimdal. Vitner om at formen er bra, og bare å glede seg til HL.