O-Ringen 3.etappe (26.07.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 5.96 km
Tid: 39:20
Hadde trent i et meget relevant terreng før O-ringen og følte meg trygg på terrengtypen. Startet veldig tidlig, og var sugen på et godt løp etter katastrofen på 2.etappe.

Gjør en minisving mot 1, og taper vel en 30 sek. Absolutt ingen krise, og prøver å beholde roen på langstrekket. Litt dårlig trasee første halvdel av strekket, men det er inn mot posten det går galt når jeg mister fullstendig kartkontakt og avstandbedømmelse. Blir gressende rundt, og taper 2 min på dette strekket. Ok til 3. til 4 er gjennomføringen litt dårlig og føler det går tungt bortover, men treffer posten greit. Nytt dårlig langstrekk til 5.post. Skulle løpt lenger ut på høyden som går rett nordover fra posten istedenfor å legge meg inn mot myrene og skrentene. Gjør også en tullete vurdering på hvordan jeg skal ta posten og lager en stor S på strekket og tar mye unødvendig høyde. Taper 2,5 min på dette strekket. Avslutningen er heller ikke noe å juble for og føler jeg feil på hver post gjennom hele løypa.

Rett og slett et dårlig løp fra A til Å. Lykkes ikke med noen ting, og når de sent startende løper gode løp, ender jeg langt bak. Skuffende.
Vis kommentarer (0)
 
O-Ringen 3.etappe (26.07.2017)