Vårstafetten (08.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stikkaåsen
Arrangør: SOL/ Halden SK
Etappe: 3
Distanse: 3.68 km
Tid: 27:57
Løp sisteetappe på lag med Isak og Theodor. Isak løper meget bra på første etappe, og sender Theodor ut i tet rett bak Gaute. Men så har arrangøren klusset med kodene og postutsettingen. Og 2.etappe løperne har dermed feil kode på den ene posten. Dette påvirker stafetten voldsomt ettersom de som lå i tet blir stående uten å løpe videre og lagene bak kommer opp. Theodor kommer dermed inn i tet sammen med et kombinasjonslag med Nils Tveite på sisteetappe. Jeg og Nils løper de 3 første postene sammen, før vi har forskjellige gaflinger. Han går rett opp til min 5.post, mens jeg må opp en ekstra høyde og en ekstra post. Kartet var feil inni postringen, og jeg bommer 40 sek her. Blir løpende alene bak og busher meg gjennom all dritten. Er lettetover å komme i mål etter hvert.

Det ble lagt inn protest etter stafetten, og juryen bestemte først at 2.etappe skulle annulleres. Hadde dette skjedd ville vi vunnet, og ikke blitt nr.3. Men så blir det lagt inn ny protest på at det ikke er lov å annullere en etappe, og det ender opp med at hele H13-16 stafetten blir annullert.

Synes det er en utrolig slurvete jobb av arrangøren. Løypene og kartet synes jeg det også er verdt å stille spørsmålstegn ved. Virket ikke som om noen hadde en god opplevelse ute i løypa, og når i tillegg alt blir annullert blir det litt vel dårlig synes jeg.
Vis kommentarer (0)
 
Vårstafetten (08.04.2017)