Harry Lagert Finale (14.10.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lillomarka
Arrangør: Nydalens SK
Distanse: 8.8 km
Tid: 62:22
Hadde et meget dårlig utgangspunkt med DSQ, største bom på lenge, DNS på de innledende løpene. Men var bare 5 min opp til Theodor og 2.plassen, så hadde et håp om å klare å ta den. Hadde ikke fått trent noe særlig etter 25-manna, og følte meg betydelig redusert. Merket fort at det kom til å bli tøft.

1.Gikk ut som nr.50 og synes at de foran tok et bra veivalg så bare fulgte etter ryggene. Passerer mange, og havner litt for meg selv. Men når jeg tar av stien får jeg det etter hvert for meg, at jeg har kommet for langt. Klatrer dermed opp den bratte lia, og begynner å lete. Taper 3 min her.
2.Betsemte meg raskt for veien. Løp hele veien alene. Treffer posten bra, selv om jeg var veldig usikker opp lia. Beste strekktid med 20 sek.
3. Klarer å pushe på bra opp bakken, og ser et lite tog ut av posten når jeg kommer opp bakken. Beste strekktid med 30 sek.
4. Synes jeg finner et fint veivalg og gjennomfører det rimelig bra. Så en stor klynge foran meg utpå myra, og tar igjen de underveis på strekket. Og på posten leder jeg klynga og er plutselig på 2.plass. Beste strekktid med 1 min.
5. Ser i ettertid at det ikke var det beste veivalget. Skulle unngått å løpe helt på toppen med stien. Leder den store klynga her, og drar alle sammen med på en ørliten sving inn i posten.
6. Styrer fortsatt klynga, og har god retning i starten, men skjønner etter hvert mindre og mindre av kartet. etter hvert løper jeg bare på følelsen, og bommer 2,5 min inn i posten med hele klynga på slep.
7. Forferdelig retning. Går ned fra 2.plass til 6.plass på det strekket og taper 30 sek.
8. Hadde ikke sett meg ut noe bra veivalg, og siden jeg lå på etterskudd ut av 6.post, ble jeg med på et rett på veivalg. Finner en god trase, men når jeg kommer ned på veien skjønner jeg ikke hvor jeg er, og gjør en paralellfeil på 30 sek. Må beine opp bakken for å ta igjen klynga, og Tom Bergan har fått en luke. Jager bra siste delen av strekket, og klynga sprekker veldig opp.
9. Skimtet Tom Bergan, og beiner ut på veien og nedover skiløypa. Han løper litt langt på stien inn mot posten, og er bare sekunder bak.
M. han stresser over feilen, og sjekker ikke retning ut fra posten. benytter sjansen, og kan løpe inn til 2.plass.

Fornøyd med å løpe meg opp såpass mange plasser, og ta inn over 5 min på Erik Paulsrud, men har likevel rundt 6 min bom, og det er for mye.
Vis kommentarer (0)
 
Harry Lagert Finale (14.10.2016)