25manna (08.10.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gömmaren
Arrangør: Snättringe SK, OK Södertörn
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 23
Distanse: 4.16 km
Tid: 21:06
Hadde vært forkjølet i 1,5 uke, og Harry Lagert-Bonusløp og postlukk xtrem var de enste øktene jeg hadde hatt i høstferien. Farten var dermed ikke helt på topp, men formen var ikke helt borte. Gledet meg veldig, og hadde masser av overskudd.

Laget løpt stabilt og godt på etappene før meg, og etter 3 "blindkart" av Anders V, Eirik og Henrik, kom Øystein S med det "ordentlige" kartet og jeg kunne legge i vei. Går bra til 1.post. Bare litt nøling i stikryssene før posten. Mot 2.post så jeg Mathias Östbeg for Store Tuna like foran meg som hadde gått ut ca 30-40 sek før meg. Ble gira, og når han bommet inn i posten var jeg omtrent 15 sek før han der. Bra til 3 og 4. Litt usikker på veivalg til 5.post, men tar det riktige. Kunne kanskje brukt stien ned til jordet og veien. Plutselig var Östberg like bak meg midtveis på strekket. Skrur farten litt opp, og det går rimelig fort bortover stien. Inn mot posten ser jeg at han ikke virker til å ha kontroll, og bare løper innover i skogen. Ser posten til høyre for meg, og er fortsatt før han. Får en liten sleiv inn i 6.posten når jeg ikke er sikker på hvor posten skal ligge helt. Ca 20 sek. Beiner det jeg kan på slutten, og kan sende ut Anne Margrethe 3 plasser høyere opp enn det jeg gikk ut som.

Veldig fornøyd med etappen min. Var et godt løp både fysisk og teknisk. Fokuserte på oppgavene, og det funket bra. Merket bare litt på kroppen at jeg hadde vært syk. Hadde 3.beste etappetid. Står på listene at Simone Niggli slo meg med 2 min og 20 sek, noe jeg syntes var litt vel mye. men fikk vite av Anne Margrethe at noen hadde tatt Tisarens ene blindkart, og hun hadde fått det ordentlige kartet allerede ved den 3.løperen som kom inn. Dermed ca 1,5 min for bra tid på henne.

Vi endte til slutt som nr.12 noe som er veldig bra, men vi har nok potensial for mer ;)
Vis kommentarer (0)
 
25manna (08.10.2016)