HL Langdistanse (05.08.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Damåsen
Arrangør: Konnerud IL
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 4.11 km
Tid: 27:36
Ny dag. Prøvde å glemme gårsdagens suksess, og ha fullt fokus på det kommende løpet. Var forberedt på at vi skulle starte i det grønne området, noe jeg ikke likte spesielt godt, ettersom jeg aldri helt hadde funnet flyten for å si det sånn, i det terrenget tidligere på sommeren. Hadde derfor veldig stor respekt i starten, og selv om 1.strekket var nærmere N-nivå, ville jeg være helt sikker på gå rett i, og tok det veldig med ro. Skrudde heller ikke opp tempoet så veldig til 2.post, men følte meg litt tryggere av å gå rett i. Var litt usikker på veivalg mot 3.post. Visste sånn cirka hva jeg skulle gjøre, men hadde ikke noe bestemt plan. Prøvde å løp litt på bortover stien, men det endte med at jeg løp enger enn planlagt, og havnet nesten oppe ved 5.post. Går fint i posten, men tok ikke noe optimalt veivalg. Litt surr og usikker mot 5. Dårlig gjennomføring til 6, ettersom jeg rotet meg ned i en steinur.

Hørte ikke speakeren snakke om meg på passering, noe som kunne bety flere ting. Hadde hvertfall løpt et greit løp hittil, så skulle safe litt på sisterunden. Skjønte ikke noe av kartet mot posten ut fra passering, løp på retning, og fant de to kollene midtveis på strekket. Lettelse å gå rett i. Til 10, slurvet jeg med retning, og havnet ut på myra. Bra tidstapet ikke ble større der. Skulle løpt rett over myra til 11.post, og tapte nesten 15 sek til Sondre her. Til nest siste fulgte jeg planen om å safe, og beinet rundt. var det beste.

Hørte speaker sa: "Og her kommer Kornelius, mer skal jeg ikke si". Skjønte da at dette var veldig tett. Er vanligvis ikke noe god til å spurte, men syntes jeg traff innmari bra her. Min beste spurt hittil, og det trengte jeg. Ble veldig tett til slutt, og veldig glad for at det gikk min vei. Sondre har tidligere slått meg med både 1 og 10 sek, så var litt deilig med revansje. Føltes også som en bra revansje for et litt svakt O-ringen!
Vis kommentarer (0)
 
HL Langdistanse (05.08.2016)