O-Ringen 5.Etappe (29.07.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 4.55 km
Tid: 29:03
Gikk ut som nr.5. " min til 4.plassen, 1 min ned til 6.plassen. Målet var å ta 4.plassen. Gikk ut 11 minutter bak lederen, og litt kjedelig å tenke på at jeg tapte over halvparten av det på 1.etappen.

Usikker til 1.post, og løper i en S, som ikke var veldig lurt. Men ute ved myra etter posten, ser jeg 4.plassen like foran meg. Han bommet til 1.post, og nå skulle jeg ta han. Er foran ham på både 2 og 3.post. men mot 4.post når jeg skal til å øke farten, vil ikke kroppen. Sier bare helt stopp, og blir løpende i et veldig sakte tempo. Er nesten ikke sliten, men klarer likevel ikke å slå om. 4.plassen glir forbi, og jeg gir flere og flere meter, men aner ikke hvorfor. Har fortsatt litt kontakt mot 6.posten, men går på en liten sving, og han er helt borte. Løper det jeg kan mot mål for å prøve å bli sliten, men beina vil ikke gå fortere. Utrolig frustrerende å måtte nesten jogge inn.

O-Ringen i år ble ikke helt som håpet. Ble litt mye bomming, og tapte altfor mye på 1.etappen. Men ser samtidig at når det først går bra, går jeg vel så fort som svenskene. Satser på å ta dem neste år!
Vis kommentarer (0)
 
O-Ringen 5.Etappe (29.07.2016)