Høydepunktet med Trimtex Cup (18.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skjettenkollen
Arrangør: Østmarka OK
Distanse: 3.65 km
Tid: 30:47
Dette ble ikke akkurat det høydepunktet i Trimtex Cup jeg hadde håpet på, tvert i mot en solid nedtur. Det hele endte i disk, noe som var skuffende i dag.

Jeg åpnet sakte, men greit. Merket fort at dette kom til å gå sakte. Gikk ikke fort, men o-teknisk greit frem til 6.post. Gjør en liten bom til 7.post, selvom det ikke synes på GPS-en. Gikk nok nærmere 30 sek. Ledet her med 1.01 min. Men til 10.post gikk det galt. Kom opp like ved posten, så meg rundt. Ingen post. Tenkte fort at jeg var på høyden øst for der jeg egentlig var, og snudde dermed 180 grader. Så en post, stemplet, og løp videre. Merket at noe var galt ettersom jeg havnet helt nede i det store i stikrysset, men tenkte det bare var en unøyaktighet av meg, og løp videre. Katastrofe kurs til siste post.

Tenkte ikke over muligheten til å være disket når jeg kom i mål, og når jeg i tillegg fikk "godkjent" av mannen som leste av brikken var det jo klart at jeg ikke kunne være det. Men når de leste opp en foreløpig resultatliste, hørte jeg ikke navnet mitt. Sjekket strekktidlappen, og oppdaget at jeg hadde stemplet feil på tiende. Ble med en gang veldig irritert og skuffet over meg selv. Tenkte fort på at jeg nå mistet ledelsen i Trimtex Cup, og alle andre konsekvenser. Men kom etter hvert på at det allerede neste helg er o-festivalen, og at der skal det gå fort!
Vis kommentarer (0)
 
Høydepunktet med Trimtex Cup (18.06.2016)