Unionsmatchen Stafett (29.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tangenåsen
Arrangør: Fossum IF
Etappe: 2
Distanse: 3.16 km
Tid: 20:45
Vi hadde et godt lag, og visste vi kunne gjøre det bra, så nervøsiteten var så definitivt stor før start. Ingrid GK gjorde en bra og solid etappe, og jeg gikk ut 45 sek bak Sondre og AOOK 3.

Gikk ut bakerst i en liten gruppe, og det passet meg perfekt. Mulig jeg hadde egen gafling, men fikk hvert fall kjøre på alene, og så ikke noe mer til de. 1.posten satt meget bra. Liten 45 sek sving inn i 2.post, men ingen krise. Følte meg bra i beina, og kunne derfor løpe inn mye. Men beina gikk nok litt fort opp mot 3.post, og jeg klatrer alt for høyt. Hadde heller ingen god plan for strekket. Har overhodet ikke kontroll når jeg kommer til platået litt ovenfor posten. Ser Sondre, og at han trekker oppover fra det grønne. Tenker derfor han har funnet ut av det. Følger litt etter, men får etter hvert øye på den lille myra med skrentene og skjønner hva jeg har gjort.

Løper fort og bra til 4.post, og jeg er der sammen med Buskerud. Like bak følger et Vastergotland-lag. Løper fort nedover mot 5, men har likevel god kontroll. Ser det lille høydepunktet litt øst for posten. Klarer likevel å falle nesten helt ned til skiløypa. Taper 15 sek inn i den posten, men er fortsatt i tet. Opparbeider meg en liten luke ned mot 6.post, og bare et Vastergotland lag henger på. Men ut fra posten klikker kompasset igjen, og jeg løper helt feil retning ut fra posten. Der og da ble jeg overbevist om at det er noe med det området som påvirker kompasset. Taper 30 sek bare der. Er irritert, og løper det jeg kan nedover for å prøve å tette luka. Klarer det bare nesten, men tar inn mye. Usikker på veivalget til siste.

Kjipt og ikke komme inn først ettersom jeg følte jeg styrte løpet en del poster. Men henter likevel inn teten. Gjorde likevel ikke en god stafetteetappe, med så mye bomming. Og når jeg har beste etappetid, vitner det om at det har vært mye bomming.

Oda løper oss opp i teten, og Sander kommer inn som nr.2. Det er vi greit fornøyd med, selv om seier kanskje ville avgjort lagkonkurransen til vår fordel. Uansett en morsom UM-helg
Vis kommentarer (0)
 
Unionsmatchen Stafett (29.05.2016)