10mila (14.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Falun
Etappe: 4
Distanse: 5.31 km
Tid: 28:14
Løp sisteetappe på det streke 2.laget. Håkon, bursdagsbarnet som gjorde en superetappe, sendte meg ut på 53.plass og det var en del lag rundt meg.
1.Bare kjørte på opp bakken for å hindre lagene bak i å få kontakt. Fortsatte med bra trøkk bortover jordene, og gikk fint i posten. Tror veivalget var bra.
2.Løp
3.Løp
4.Var egentlig ikke så veldig i tvil ved veivalget, men ser i ettertid at jeg nok har tapt på dette. Burde løpt et mer høyreveivalg, istedenfor rett på. Tapte også 20-30 sek på å bytte kompass siden det hadde blitt bobler i det ene, og jeg ikke stolte helt på det.
5. Burde kanskje løpt opp på stien for en sikrere inngang.
6. Litt usikker på retningen ut fra posten, og har ikke full kontroll nede på veien. Stopper opp, men finner raskt ut hvor jeg er. +10 sek
7. Var aldri i tvil om veivalget, veien så klart raskest ut, og man tjente også 10-15 sek på det. Burde kanskje løpt rett opp til veien.
8. Heller ikke i tvil om veivalget her.
9.Hadde løpt sammen med en Finne en stund, og han løp mer vestover ut fra posten. Han tjente noen sekunder på det, og jeg måtte løpe fort nedover for å ta han igjen. Gjennomførte strekket effektivt og trygt.
10. Har ledelsen i en liten gruppe nå. Frykter posten i skrålia, men ser posten fra 30-40 meters hold.
11. Trykker bra på oppover bakken for å bli kvitt folk i gruppa.
12. Havner alt fr langt ned, og Finnen jeg løp med får en liten luke på noen sekunder.
13. Løper så fort jeg kan for å ta han og noen andre igjen.
14. Siste desperate forsøk på å ta dem igjen.
15-M. Taper en plass i spurten. Sykt irriterende!!

Må si meg fornøyd med gjennomføringen, ettersom det ikke var noen rene postbommer. Har kanskje tapt 45 sek på noe småsurr. Også veldig ergerlig å tape 3-4 plasser helt mot slutten. Skulle gjerne fått gjort de siste postene om igjen. Vi ender på 32.plass, noe som vi var fornøyd med. Selv hadde jeg 32.beste etappetid, men hadde jeg løpt bare 1 min raskere, ville jeg hatt 10.beste tid.
Vis kommentarer (1)
 
10mila  (14.05.2016)