Kvistkvaset (05.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Åsmåsan
Arrangør: Ås
Etappe: 3
Distanse: 4.32 km
Tid: 26:51
Gikk ut i tet etter to solide etapper av Ragne og Oda. Var litt spent i forhold til terrenget, men ryktene sa at det ble mye kvist og kvas. Det stemte ganske bra det, og rundt-veivalg var en viktig faktor.

Gikk fint til både 1 og 2. Dårlig gjennomføring til 3.post, når jeg løper litt for langt på veien. Tror veien var det beste, ettersom myra var meget bløt. Ser Fossum som startet 40 sek bak ut fra 3.posten. Hun hadde hatt en kortere gafling før det. Vil ikke at hun skal få ryggen min, og løper derfor fort på veien mot 4. Luken blir en del større, men takket være et dårlig veivalg inn i posten, er hun ikke mer enn 10-15 sek bak. Hun får ryggen min inn mot 5, hvor jeg gjør en liten bom. Løper fort ut fra 5, for å prøve å skaffe en luke. Bommer litt inn i 6 også, men siden det var så tett skog, ser hun meg ikke. Gjennomfører bra til 7,8 og 9. Her er Fossum helt borte, og luka er ganske stor igjen. Gjør en 30 sek sving til 10 etter en liten paralellfeil med de to søkkene. Litt ergerlig ettersom at jeg var inni en god flyt.

Sender Halvor TH ut med en luke på 1,5 min, og han øker det like gjerne til 2 min. Moro med seier i det 40.kvistkvaset. Endelig fikk vi lue med ælj i :)
Vis kommentarer (2)
 
Kvistkvaset (05.05.2016)