Smaaleneneløpet (17.04.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Einarbu
Arrangør: Indre Østfold OK
Distanse: 3.61 km
Tid: 27:55
Dårlig løp. Har aldri noe ordentlig konsentrasjon, og det blir mye mas og stress som resulterer i noen bommer som helst skulle vært unngått.

Første feil begås til 2.post der jeg nok valgte feil veivalg. Skulle løpt mer rett på gjennom det grønne og over myra for så å løpe på høydene inn i posten. Taper nok 50-60 sek her. Til 4 post setter jeg meg skikkelig fast i myra og bruker litt tid på å komme meg opp. En liten sving inn i posten. Taper 30 sek. Til 5.post gjør jeg dagens første ordentlige bom der jeg rett og slett er sløv inn mot posten. Stopper opp og får ikke ting rundt meg til å stemme med kartet. Snur for å finne ut hvor jeg er, men sliter likevel når jeg kommer ut på stien med å finne ut hvor jeg er. Får etter hvert øye på posten. +1.30 min her. Bra til 6 og 7. Til 8.post gjør jeg dagens mest idiotiske feil. Er litt stresset når jeg kommer ut på stien, og beiner nedover. Gjør en paralellfeil med steinene ved stien g de to høydene. Skjønner derfor ikke hva jeg har gjort når jeg er ved enden av den gule myra. Hadde hele tiden en mistanke om at noe var galt, men gjorde ikke noe med det. +2 min her.

Et veldig svakt og slurvete løp her. Totalt tidstap kan regnes ut til omtrentlig 4 min, og dette er altfor mye. Må lære meg å stresse ned og ha fokus på arbeidsoppgavene mine.
Vis kommentarer (0)
 
Smaaleneneløpet (17.04.2016)