Harry lagert Finale (30.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sognsvann
Arrangør: NSK
Distanse: 7.5 km
Tid: 57:57
Gikk ut som nr.3 og var ganske så nervøs før start. Men hadde forberedt meg godt, og gledet meg også.

1. Startet 4.30 bak Sander som ledet, og hadde 1.30 bak til Tom B fra Fet som startet bak meg. Bestemmer meg for å bare kjøre på fra start. Blir litt sliten oppover, og det er en del klatring inn i posten. Begynner å kjenne litt på syra, men utrolig deilig at posten sitter der. God start!
2. Fortsetter i samme gå-tempo oppover. Skjener litt ut av kurs, men henter meg fort inn igjen ved hjelp av steinen. En liten 30 sekunders sving inn i posten. Fortsatt en ganske god start.
3. Begynner å bli litt tryggere på meg selv nå. Drar derfor på litt ekstra over myra. Finner stien, men blir usikker når jeg mener den endrer retning. Finner i hvert fall frem til den store stien. veldig usikker inn i posten, og jeg må stoppe opp. Snur meg og ser 100 m lenger oppe i lia, to lykter som kommer. Blir stresset, men finner posten.
4. Beinflyr over myra, men bommer litt.
5. Bestemmer meg raskt for så rett på som mulig. setter meg fast ved stupene og taper 20-30 sek. Ser de to andre lyktene lenger ned i "dalen", og jeg blir litt påvirket og dras lenger ned. Har ikke kontroll når jeg kommer ut på stien, og følger den et stykke før jeg skjønner hvor jeg er. De to andre lyktene har passert, og jeg løper så fort jeg kan etter dem. Er nå sammen med Petter AA fra Heming, og Tom B. Vi bommer litt inn i posten. Deilig med bålpost og drikke.
6.Litt surr.
7. Diskuterer litt med Petter, og vi bestemmer oss for langt rundt. Går fort nedover stien og vi prøver å riste av oss Tom B, men uten hell. Vi finner en ok trase, men surrer inn i posten. men heldigvis uten alt for mye tidstap.
8. Det går fort bortover veien, og jeg bestemmer meg for å ta av litt før de to andre. De fortsetter litt lenger på veien, og tok opp like etter låkeberget P-plass. De to veivalgene skilte ingenting og vi er raskt sammen igjen. Treffer posten bra, og den var ikke så vanskelig heller.
9. Utrolig rotete og dårlig gjennomført strekk. Har ikke så veldig kontroll ut av posten, og jeg holder på å gjøre en paralellfeil, men finner fort ut av det. Mye sikk-sakk løping. Vi bommer også inn i posten og Endre S kommer opp. Totalt tidstap på dette strekket var omtrent 2,5-3 min.
10. Går ikke fort på stien ut av posten, og Petter kommer med dagens sitat: "Spurtstemning!" Må le litt, men finner igjen konsentrasjonen. På stien rett etter myra, prøver Tom B og Petter et rykk. Klarer så vidt å bite meg fast, og er 3 sekunder bak på posten.
11. beinflyr etter de to nedover mott hoppbakkene. Og det er der det skal avgjøres, de begynner plutselig å løpe nedover mott kollstua, mens jeg fortsetter tvers over hoppbakkene. er først på den siste posten, men med en helt forferdelig stempling er Petter helt oppe i ryggen min.
11-M. Dagens mest spennende strekk. Jeg løper det jeg klarer nedover, men Petter kommer raskt opp på siden meg- men da skjer det. Han sklir og jeg tar 3.plassen.

Hadde ganske så flaks mot slutten. Hadde ikke Petter vært uheldig der ville det nok blitt den sure 4.plassen.
Uansett var det et utrolig morsomt løp, med fin løype. Gleder meg til neste år allerede!
Vis kommentarer (0)
 
Harry lagert Finale (30.10.2015)