O-morgen 20.4.16 (20.04.2016)
Kategori: Trening
Distanse: 9.31 km
Tid: 93:40
Superrolig o-morgen idag med postplukk og "arenapassering".
Litt dårlig retning til 1. og en liten sleiv inn i 2. post, men etter det var det mye bra.

Helt til jeg kom til 21. post... lenge siden jeg har gått på en så stor smell, også mens jeg løp rolig!? Aiaiai. Planen var i alle fall å spare mye høyde og få rimelig flat og fin ingang i posten. Når jeg tok av fra stien tenkte jeg at jeg skulle østover et lite stykke til, før jeg setter kursen og smyger meg mellom kollene nordøst for streken over myra og opp til venstre for stupet.
Jeg overdrev nok østoverløpinga litt og når jeg kom ned bakken så var det plutselig hogd nesten overalt, og jeg ble litt satt ut av det. Prøvde å holde meg til planen, men syntes det var en mistenkelig svær myr til høyre(!) for meg, uten at det helt gikk opp for meg at jeg kunne ha kommet såå langt til nord. Da jeg krysset søkket ble det nærmest ønsketenkning, så jeg leste meg inn sørvest for posten... prøvde så å finne posten, men skjønte fort at dette ikke kunne være helt riktig, Så jeg ble stående litt og bestemte meg for at jeg måtte være i søkket rett nordøst for 21-tallet. når jeg da kom til det stedet jeg nettopp trodde jeg hadde vært så antok jeg at jeg var riktig selvom ting var litt skeivt der og, så jeg løp videre. Det endte jo litt under middels kan man si, men jeg leste meg i alle fall inn ved myra nord for 23.post, og løp videre.

På tross av gigabom og påfølgende litt dårlig stemning i toppen, klarte jeg å restarte og løpe teknisk bra på slutten. Nå har jeg bommet fra meg for en lang stund, og satser på at jeg klarer å holde fokus og levere litt mer solide prestasjoner i helga :)
Vis kommentarer (0)
 
O-morgen 20.4.16 (20.04.2016)