Burgundernatta (25.04.2024)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Spinnern
Arrangør: Oppsal, NSK, Tyrving
Disiplin: Natt
Distanse: 9.63 km
Tid: 77:15
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 182
Siste Uttaksløpet til Tiomila. Har kniven på strupen å må levere varene! Men dette er mitt løp, Natt individuell start i realt terreng. Perfekt for meg. (tror jeg)

1. Føler jeg får god kontakt med kartet ut fra start. Over myra, opp søkket og igjennom sadelen, over neste nese og får med meg skrenten når jeg passerer stien. Her fra vet jeg ikke hva som skjer til jeg ser stien og forstår at jeg er alt for langt sør. Snur oppover og mater på. Treffer en skjerm med refleks og hengende EKT. Stempler og fortsetter. Tar ganske lang tid før jeg tar meg inn på den store stien nede i søkket jeg trodde 2.post skulle ligge. Tilbake til «1» og skjekker kode. Forstår fortsatt ikke hva som skjer og virrer rundt uten en plan. Ned til stien og steinen igjen, og prøver å gjøre det ordentlig.
Livlox sier 11:27 på strekket mot Vegards 2:50 Takk for kaffet!

Resten av løype glir jeg igjennom OK. En liten sving inn i 5. og en del nøling ned i 9. Føler hele tiden usikkerhet og at ting ikke flyter men at det er veldig hakkete. Akkurat som terrenget prøver å lure meg hele tiden. Begynner å bli ordentlig sliten på slutten også, men karrer meg til mål.

Fryktelig skuffet over egen dumhet
Vis kommentarer (0)
 
Burgundernatta (25.04.2024) Burgundernatta (25.04.2024)