Lørdagskjappen (20.04.2024)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Årvolltangen
Arrangør: Moss OK
Disiplin: Mellom
Distanse: 7 km
Tid: 46:30
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 177
Nytt kart og område for min del.
Ser krevende ut og er innstilt på at teknikken nok en gang skal være styrende.

Sliter med kartkontakten i fra start og har ikke god nok kontroll inn i postene. Ramler heldivis inn i 1. og 2. uten større problemer, men inn i 3 får jeg en liten sving, da jeg ikke har skikkelig taket på hva som skjer inne i ringen.
Det samme gjelder 4. Selv om jeg prøver å roe ned får jeg ikke ting til å stemme etter den store skrenten. Passerer til og med en sti uten å merke det. Tar meg inn ved å se den store myra til høyre.
5. Har ikke sett noe på langstrekket men tenker at rett på virker ok, relativt mye hvit skog uten for mye skrenter å passere. Gjennomfører den største delen av strekket bra og har kontroll når jeg passerer den lille pytten i søkket rett sør for posten. Derfra og opp å kollen er jeg usikker på hva jeg gjør, for jeg havner ikke på rett kolle selv om jeg burde ha kommet rett på den. Ser ikke de store stupene så drar østover og finner posten. Her kunne det fort gått mer tid. 3 postbommer på rad og jeg gjør en liten tanke på at det var det løpet.
Klarer heldigvis å legge det bak meg å tar post for post videre.
6 og 7 sitter fint. leser mye kart.
til 8.velger jeg å runde høyde uten egentlig å ha sett noe særlig på rett på muligheten. Burde nok tatt den. Får posten fint vætfall.
9 Har bra kontroll bortover ryggene og føler også jeg har det ned i posten men sklir forbi det høydepunktet også.
10 Velger å ta ned på stien og er litt vel ivrig på å ta av den. Får også her en liten sving inni ringen når jeg kommer så langt.
11 og 12 sitter fint.
13 Samme med langstrekket finner en god trase langs skrentene
14, Leter etter et rundt alternativ for å få en lettere inngang, men finner ingen og drar rett på. Er ekstra nøyaktig og tar meg tid ned i posten etter toppen, så får posten bra. Her gjør jeg ting rett!
15. Det gjør jeg ikke her. For het på grøten og unøyaktig når jeg tar av stien. Kanksje litt stresset over at jeg har fått selskap av Filip siden 11.post, Finner heldigvis ut av det ganske fort.
16. Begynner å lese på langstrekket, men tar meg fort inn. Løper på oversiden av høydepunktet.
17. Rett på. Her blir det helt snøstorm og nesten dårlig sikt på toppen etter skrenten midt på strekket. Jeg glir litt lang sørover, men tar meg inn på stikrysset.
18.bra
19. begyner rundt, men ombestemmer meg til en rett på variant, gjennomfører ok, når jeg først bestemmer meg.
20 fult øs.

Totaltsett et veldig rufsete løp med for mange feil. Har flaks at det ikke ble mer tid på noen av dem også. Så det kunne vært bedre men sikkert også dårligere.
Fysisk var det ok.
Vis kommentarer (0)
 
Lørdagskjappen (20.04.2024) Lørdagskjappen (20.04.2024)