Ås by Night & Fog & Snow & Hogst (19.03.2024)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.54 km
Tid: 50:51
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 173
Spennende utgangspunkt med Torkil rett forann og Kasper rett bak.

1.Får raskt kontakt med kartet og åpner hardt opp bakken. Får kollen og post bra.
2. Holder hardt i kompasset og drar rett på opp lia. Får detaljene som jeg vil og vender inn mot posten og ser skjermen. Bretter ut kartet for å ta rett vei i diamanten. Ser da at jeg ikke er på 2.post, men 10. “Gjør det ordentlig a!”
Tar fatt på resten av strekket og det flyter bra til stien hvor jeg krysser bekken og kommer ut i den dype snøen. blir usikker ut i hogsten. Blir med Vegard og en til litt videre og vi passerer skrentene og har god kontroll i i posten (beste strekktid, Sjukt)
Blir alene når jeg krysser veien ut av 3. og får posten bra.
Jobber bra med kompasset og leser mye kart og ting flyter på 5.6.og 7.
Ned mot 8 mister jeg det og tenker på annet en kart og kompass. Blir derfor en vel unødvendig sving frem og tilbake før jeg forstår at jeg er alt for kort.
Ut av 9. er det igjen uvist hva jeg gjør. Bevist var det ikke, ei heller smart.
Men jeg klarer å skjerpe meg å finner tilbake til kartlesningen. 11. 12 og 13 er bra.
Har en lampe som nærmer seg inn i 13. så legger på litt trøkk ned bakken, samtidig som jeg holder hardt i kompasset. 14. bra, 15, bra. Fortsatt lykt rett bak så hetser litt ut av posten.
Føler jeg trekker ut til venstre fra .15, men ikke nok, dundre ned til huset. Styrer opp ganske bra, men har ikke 100% kontroll på hvilken kolle jeg treffer, blir derfor nesten en ekstra sving til før jeg ser skjermen og får posten. Holder heldigvis unna lykta som viste seg være Vegard.
Blir nr 4.

Mange poster som sitter veldig bra og flere steder med gode distinkte valg og gjennomføringer. Dessverre blir det litt blast når jeg har flere større feil.
Fysiks føltes det ok, selv med forsøk på hard åpning.
Vis kommentarer (0)
 
Ås by Night & Fog & Snow & Hogst (19.03.2024) Ås by Night & Fog & Snow & Hogst (19.03.2024)