WOC 2021 Middle F (06.07.2021)
Kategori: Konkuranse
Distanse: 6.21 km
Tid: 50:32
Målet var top 20, men det ble ikke helt det løpet jeg hadde håpet på.
Gjennom hele løpet fantes det 4 steder hvor man kunne komme i kontakt med mørkegrønt. Alle disse stedene var det mulig å unngå grønten. Jeg klarte likevel å løpe gjennom alle disse fire områdene, selv om jeg prøvde å unngå det.
Løpet starter med at jeg sikter meg in på feil stein ti første post. Ikke noe krise da jeg skjønner det med en gang (+0:15). Til post 2 starter jeg mitt første forsøk på å unngå mest mulig grønt. Forsøket blir ganske mislykka da jeg overser den mørkegrønne flekken rett ved den gule flekken (+0:30). Post 3 til 12 er nok den perioden av løpet jeg er mest forøyd med. Det flyter fint på og jeg har kontroll også i de mest krevende partiene. Eneste lille usikkerheten er til post 10 hvor jeg blir ganske usikker på hvor jeg er da jeg krysser grønten (+0:15), men ettersom de store skrentene rundt 10. posten er veldig tydelig var det enkelt å lese seg inn igjen. På dette tidspunktet ligger jeg på en 19.plass og er dermed halvveis i løpet godt på vei til en top20 plassering.
Men så kommer andre halvdelen hvor det ikke flyter likefint på lengre. Inn i post 13 ligger jeg litt for lavt som gjør at jeg istedenfor å løpe over de gule flekkene havner i mørkegrønt. Når jeg nærmere meg ringen har jeg for første gang ikke helt kontroll lengre og må lese meg inn igjen før jeg skjønner at jeg må snu og lengre ned til posten (+0:55).
Til 15 begynner det å bli tungt. Jeg føler meg lur når jeg bestemmer meg for å ta posten fra nord ettersom posten ligger opp på skrenten. Planen var å runde rundt den mørkeste grønnfargen, men så ender jeg opp med å ligge for lavt og krysse gjennom hele området. Det var helt forferdelig (+0:50). Veldig irriterende er også post 16. Det finnes en gul stripe gjennom grønten. Desverre finner jeg denne aldri da retningen ut av posten er for dårlig. Sitter ordentlig fast og holder til og med på å løpe litt fram og tilbake for å finne et sted å komme meg gjennom (+0:55).
Etter passeringen er jeg rimelig sliten. Ser ikke post 21 med en gang (+0:20), og har en elendig rening ut av nestsiste post (+0:15).
Totalt +4:15 min bom hvorav +3:15 min kommer i andre halvdel av løpet. Var rimelig lei terrenget da jeg kom i mål og skuffet over min egen prestasjon.
Vis kommentarer (0)
 
WOC 2021 Middle F (06.07.2021) WOC 2021 Middle F (06.07.2021)