VM granskningsløp lang (05.07.2019)
Kategori: Konkuranse
Distanse: 16.69 km
Tid: 99:16
Solid løping av meg i dag.
Fysisk følte jeg at kroppen var på lag med meg i dag. Fikk litt kramper på langstrekket til 11, men følte meg ellers prek og ganske pigg på den lille passeringsrunden på slutten.
Taktikken var å bruke veiene rundt når jeg var i tvil angående veivalg. Både for å spare beina og hodet. Det fungerte veldig bra.
Teknisk bra åpning. På veien til 1 sjekket jeg veivalgene til 6, 8, 9 og 11. Bestemte meg for å gå rett på til 6 i utgangspunktet, men ser at rundtveivalget ikke kan være så dårlig heller.
Da jeg løp ut av post 5 syntes jeg at myrene var overraskende tunge med høy gress. Bestemmer meg altså for rundtveivalget likevel. I og med at jeg allerede hadde løpt litt rett på taper jeg ca 45 sek ved å ikke løpe ned på stien med en gang.
Første og eneste lille postbommen skjer ved post 10. Litt for langt til høyre, men skjønner det med en gang og svinger inn i posten. Ca 20 s bom er.
Til post 11 mister jeg hodet litt. Da jeg krysser det åpne området litt over halvveis på strekket, ser jeg den lille hytta på nesa. Hadde ikke helt kontroll, og i og med at området var ganske våt tenkte jeg at jeg var ved den åpne myra lengre sør, og hytta var det som skulle vise seg var en stein på kartet. Løper videre på kurs, men får ting ikke til å stemme. Kommer til veien med hogstfeltet og tenker at det er hogstfeltet lengre sør under streken. Mens jeg krysser hogstfeltet begynner jeg å tvile veldig, og innser feilen. Krysser over høyden og treffer posten med en gang. Følelsen var at jeg måtte ha tapt minst 3 min på det. GPS viser nok at jeg ikke tapte mye mer enn 1:15 min.
Kortstrekkene fra 11 til mål går veldig bra. Flyter fint på og kroppen føltes lett.
Totalt ville jeg si ca 2,5 min bom fordelt på de tre postene (6, 10, 11). Bortsett fra det, veldig fornøyd med løpet mitt.
Vis kommentarer (0)
 
VM granskningsløp lang (05.07.2019) VM granskningsløp lang (05.07.2019)