O-Festivalen mellom (29.06.2019)
Kategori: Konkuranse
Distanse: 6.8 km
Tid: 54:28
"Mellomdistanse"
Var instilt på en teknisk krevende og fysisk tøff og mulignes litt for lang mellomdistanse. Innstillingen stemte i hvert fall. Kommer fint inn i løpet på de første 3 postene. Det går ikke særlig fort, men sikker i o-teknikken. Ikke helt bra gjennomføring til 4 og 5, men ikke noe krise. Inn og ut av post 9 roter jeg bort litt tid, men ikke noe krise det heller. Løper greit innom post 10 til 14 og ligger på en fin 8. plass, selv om følelsen absolutt ikke er noe særlig bra.
Plutselig tror jeg at jeg allerede har vært på post 15, og orienterer derfor til 16 allerede. Får ingenting til å stemme, og kjenner meg plutselig igjen på stien som jeg løp til post 10. Skjønner at jeg glemte post 15, og løper tilbake. Litt stressa og frustrert bommer jeg inn i posten i tillegg. Meget skuffa og frustrert da jeg finner post 15.
Fortsetter løpet mitt, men bommen henger ordentlig igjen mentalt. Får ikke noe ut av løpet, og tenker å bryte løpet ved post 19. Orker ikke å presse meg i det hele tatt og begynner å gå allerede i slake motbakker. Ved post 19 fortsetter jeg likevel, og tenker å heller bryte ved passering. Kommer til passering og tenker på hvor kjip det er å avbryte et o-løp. Løper/ går altså gjennom resten av løypa også, for å i hvert fall få godkjent løpet.
Leser ut brikken i mål, og får beskjed at jeg har stemplet på feil 17. post (Høydepunktet vest i ringkanten). Vet ikke hvorfor, men da jeg fikk beskjed om feilstemplingen måtte jeg bare smile.
Vis kommentarer (0)
 
O-Festivalen mellom (29.06.2019) O-Festivalen mellom (29.06.2019)