NC lang Jessheim (05.05.2019)
Kategori: Konkuranse
Distanse: 15.85 km
Tid: 96:42
Ikke noe særlig stor prestasjon av meg i dag. Ikke helt krise, men absolutt ikke bra heller.
Løpet starter inn i et ganske krevende område. Klarer meg fint på 1 og 2, men bommer 1:15 på 3. Bommer videre pål 6 og 7. Blir tatt inn av Håvard på 7, og blir litt irritert av han. Vet egentlig at jeg må lengre ned, men så roper han "posten er her", men så var den ikke der likevel (skrenten vest i ringen). Jaja, ikke så farlig tenker jeg og fortsetter løpet mitt.
Løper helt ok med noen 30s tidstap her og der, men så velger jeg et dårlig veivalg til 16 og Håvard stikker fra meg. Blir sliten underveis på veivalget. Tenker å ta en slags gel-chip som jeg hadde i lomma, men den hadde visst blitt dårlig eller noe. I hvert fall var den steinhard og ikke spiselig. Motivasjonen til å presse meg går litt ned i kjellern.
Får en liten motivasjonsboost da jeg ser Håvard forran meg over hogsten ut av 21. Presser litt på, men han løper bra, og beina mine var tunge, så jeg klarer ikke å ta noe inn på han likevel. Siste delen av langstrekket til 25 ble nok ganske dårlig gjennomført den også.
Totalt teller jeg opp 5 min bom på dagens langdistanse. Med 2 min bom totalt må man kanskje regne med i et slik terreng hvor det kan bli vanskelig å finne gode traseer, men hadde gjerne bommet i hvert fall 3 min mindre og løpt litt fortere/ presset meg litt mer.
Vis kommentarer (0)
 
NC lang Jessheim (05.05.2019) NC lang Jessheim (05.05.2019)