Smaaleneløpet (14.04.2019)
Kategori: Konkuranse
Distanse: 15.67 km
Tid: 98:04
Etter gårsdagens elendige prestasjon, hadde jeg ganske mye respekt i forkant til løpet. Tok opp kartet i startøyeblikket og tok meg god tid til å lese kartet uten å stresse med løpinga. Treffer post 1 rimelig bra. Tar en feilvudering på veivalget til post 2, og var litt uheldig med at stien var rimelig dårlig å løpe på (pga vann, is og snø), og i skrålia jeg skulle opp var det en god del trær som lå på kryss og tvers (ca 1:15 tidstap).
Bra periode etter det fram til post 8 . Slår hodet mitt kraftig på en kvist ut av fjerde post. Får en veldig sterk blødning. Ikke særlig vondt, men uvanlig mye blod som rant ned i ansiktet. Litt bekrymra, men det ble bedre etterhvert og påvirket meg ikke noe særlig. Veivalget til 8 var muligens ikke det beste, men tror ikke jeg tapte mer enn 15 sek.
Post 9 ble litt dårlig. Følger først veien et kort stykke i helt feil retning, også løper jeg litt forbi posten (+ 30sek).
Føler meg veldig pigg på andre runden, men klarer ikke å presse meg særlig mye mer uten å miste kontrollen. Usikker på veivalget/ gjennomføring til 17, men følelsen var bra. Litt nøling inn til post 18, også dagens største bom til post 20 (+1:20 min).
Totaltsett godt fornøyd, selv om løpet kanskje ikke er helt superbra.
Fikk i hvert fall tilbake selvtilliten igjen etter gårsdagen, og følelsen om at kroppen godt hadde tålt å løpe litt fortere/ lengre. Får løpe litt mer offensivt neste gang, så blir det helt bra igjen :-)
Vis kommentarer (0)
 
Smaaleneløpet (14.04.2019) Smaaleneløpet (14.04.2019)