Høiås Day Cup #8 (16.02.2019)
Kategori: Konkuranse
Distanse: 10.64 km
Tid: 70:58
Følte meg passelig sprek. Teknisk var dette ikke noe særlig imponerende av meg. Fikk ikke noe kontroll på terrenget, følte jeg lå på bakskudd hele veien og bruke kompasset alt for lite/ dårlig. Til post 4 (kort strekk) holder jeg kartet opp-ned og løper helt feil retning. Vanskelig å forklare hva som sjedde her, men hvis man legger gps-sporet speilvendt til streken vet man sånn ca hva jeg tenkte hvor jeg skulle være. Da jeg ser boligfeltet var min første tanke "oi, har de bygd boligfeltet i myra og ikke tegnet det inn i kartet enda... merkelig at det ikke stod i PM".
På post 9 (lengst sør-vest) snubler jeg og tryna skikkelig ned en liten skrent på noen ekle steiner. Slår skinnebeinet, kneet og hofta ganske heftig. Vondt å løpe etterpå, men er nok bare noen slagskader som går over.
Ellers finner man nok en god del andre steder med dårlig løping. Winsplits sier 5:07 min bomtid. Men noen strekk gikk ganske bra også, og farta var ikke så verst tror jeg. Gøy å løpe i bart terreng, selv om o-teknikken ikke var helt klar enda for rask terreng. Den savnet nok å bli bremset litt av 25 cm snø.
Vis kommentarer (0)
 
Høiås Day Cup #8 (16.02.2019) Høiås Day Cup #8 (16.02.2019)