WUOC Long (20.07.2018)
Kategori: Konkuranse
Distanse: 14.28 km
Tid: 82:42
Dsq på dagens student-vm langdistanse. For en skuffelse. Da jeg så på startlista tenkte jeg at plass 12 burde være mulig med et bra løp og plass 8 med et veldig bra løp.
Starter greit. Litt shaky inn i post 1, men ikke mer enn 10 sek tidstap. Bra til post 2, 3 og 4. Tar det pent inn i postene for å finne en bra siste sikre. På langstrekket til 5 løper jeg bra på og ender opp med en 4. beste stekktid. Tar inn Upitis, Crickmore og Tugyi som startet 2, 4 og 6 minutter foran meg. Drar toget fint inn i phi-loopen hvor vi splitter oss. Crickmore blir med meg, og vi kommer oss fint rundt, slik at vi i utgangen av sløyfen får en god luke på Upitis og Tugyi. På dette tidspunktet i løpet ligger jeg på en fin 8. plass.
Trøkker på til post 12, men Crickmore henger fortsatt greit med. Kjenner også at jeg begynner å bli ordentlig sliten. Går for å løpe rundt til 13 for å få tid til å vudere veivalget til 14. Bestemmer meg nok en gang for å gå for rundtveivalget til 14 i og med at jeg begynnte å bli ganske tung i beina. Som forventet ble Crickmore også med på det mellomeuropeiske veivalget mitt. Veivalget var litt middels i starten, men ellers greit. Virker som Crickmore ikke var veldig sprek heller. Vanskelig å si hvor mye vi tapte på selve veivalg, men jeg ville tippe 20 sek på veivalg og 1:15 min fysisk. Måtte jobbe veldig mentalt for å holde farta oppe. Til 15 ble det litt for mye høyresving, men har bra kontroll. Ligger på plass 14 som jeg fortsatt hadde vært godt fornøyd med (1,5 min bak Top 10).
Men så kom post 16 hvor jeg ikke skjønte noen ting lengre. Åpne områder og steiner overalt. Må helt ned for å lese meg inn igjen. Taper over 4 minutter og 10 plasser.
Men det skulle bli enda verre. Til post 17 stempler jeg på dameposten som ligger på skrenten rett i ringkanten. Ender altså opp med disk. Veldig kjipt.
Vis kommentarer (0)
 
WUOC Long (20.07.2018) WUOC Long (20.07.2018)