HL Lang (12.08.2017)
Kategori: Trening
Distanse: 7.28 km
Tid: 42:22
Løp gjennom HL lang løype. Målet var HL gull og jeg husket mellomtidene fra meldepostene til HL vinneren Vegard Kittilse fra Freidig mens jeg løp. En veldig fin økt. I hodet mitt hørte jeg speakern:
Sist startende Bojan Blumenstein burde nærmere seg første meldepost hvis han skal være med i denne gullkampen. Da kommer han og tar ledelsen med 1 sekund!
Nå kommer et spennende langstrekk før vi har neste meldepost. Blumenstein får en fin trase men virker ikke helt pigg i oppoverbakkene. Nå ser vi han inn mot meldeposten og han har tapt tid. 6 sekunder bak ledende Vegard Kittilsen nå.
Snart burde vi se han inn mot passering. Teknisk er disse postene relativt enkelt og ligner mer på sprintorientering. HER kommer han inn mot passering allerede.. Beste strekktid på de forrige to postene gjør at han tar ledelsen tilbake med 7 sekunder.
Bare en kilometer igjen, men vi vet at flere andre favoritter klarte å bomme på de siste postene. Hvordan kommer Blumenstein til å takkle dette presset. GPSen viser en fin trase ut av arenapassering.. Men hva skjer da? Blumenstein ser ikke posten og løper rett forbi.. Her gikk det i hvert fall 30 sekunder. Dette blir vanskelig å ta inn igjen. NÅ er tiden ute og akkurat i dette øyeblikket ser vi Blumenstein på vei til siste post. Steget er tung og det ser ut som det ikke er mye fart i beina igjen. Bojan løper inn med tiden 42:21 på en fin andre plass i H-16 klassen under HL langdistansen :-)
Vis kommentarer (0)
 
HL Lang (12.08.2017)