MOM (26.09.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Seelisberg
Arrangør: OLG Säuliamt/KTV Altdorf
Land: Schweiz
Distanse: 5.84 km
Tid: 57:53
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 170
Et løp jeg gledet meg lenge til.
Merker tidlig at jeg får en dårlig dag fysisk. Er ikke aggressiv og det går treigt hele veien. I det minste klarer jeg å skjerpe meg teknisk (for det meste) og får en ganske ok flyt likevel og postene sitter lenge der de skal.

Etter min smak koste seg løypeleggern litt for mye i de grønne og ekstremt røffe delene. Det hadde vært mange muligheter å lege krevende løyper i litt finere, hvitere partier. Men teknisk krevende var det for all del og veldig morsomt likevel.

Helt frem til 7. løper jeg bra men også ganske sikker og investerer sikkert for mye her og der. Men gir meg i hvert fall en god følelse teknisk.
Til 8 løper jeg litt for tidlig fra veien og havner i feil søkk. Skjønner det men klarer ikke å korrigere og busher nølende ut til stien. Deretter har jeg posten bra. Ved 9 løper jeg litt dårlig inn i ringen (tar ikke retningen fra skrenten nøyaktig nok) og surrer ett litet minutt.
Til 10 tviler jeg ikke ett sekund for å løpe rund og det lønner seg. Løper dårlig kurs og ar egentlig ikke noe veldig klar bilde av terrenget til 11 og blir usikker halvveis. Ser en post litt lengre ned i lian og leser meg inn der (bak kollen). Leser først til arenapassering fra 11. og merker det akkurat i rett tide. Det blir en liten ekstrasving, men det kunne gått værre (se Joey Hadorn som hopper over posten). 13 og 14 er bra. Største parten av neste strekket er også greit men jeg leter allerede på første kollen og skjønner svært lite når posten er ikke der. Synes at kollen lengre bort (der posten står) er svært steinete og mye større en bare den liten nese på kartet. Surt å tape mer en ett minutt her. Resten går greit men føler også her at det går i sneglefart idag.
Plassen er nok ganske greit (39. av 83) men horribelt å tape nesten 20 minuter på toppen... Men terrenget var nok ikke bare teknisks veldig krevende.
Vis kommentarer (0)
 
MOM (26.09.2020) MOM (26.09.2020)