LOM (13.09.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Egg-Platten
Arrangør: OLC Kapreolo
Land: Schweiz
Distanse: 19.45 km
Tid: 127:43
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 173
Rapport til min siste LOM i seniorklassen. Har kriget nok og i fra neste år blir det nok H40 på de lange;-)

Veldig lenge siden jeg har løpt i en såpass fin mittelandskog. Vit er oftest virkeligen vit og man kan gønne på. Dessverre er ikke kartkvalitet allt for bra. Ofte var vegetasjonen mye mer diffus en det ser ut på kartet.

Veldig dårlig løpbar til første, ramler og ser etter noen meter at jeg har tapt lupen. Blir derfra litt vanskelig å se detailene inn i postene. Kommer meg greit gjennom startdelen og velger ok veigvalg til femte og gjennomfører bra. til 6. løper jeg tilbake til veien men har ikke noe holdepunkt hvor jeg løper inn igjen og går for tidlig. Det blir bushing og når jeg kommer i søkket ser jeg ikke noe skrent og løper for høy forbi. 1.5min ryker her. Bra frem til 13. Til 14. er jeg ikke nøyaktig nok med kompassen og sklir ut mot venstre. Løper gjennom et gult område og er sikker at det må være dette under streket. Skjønner etter et minutt gressing at jeg krysset vegetasjonsgrensen og at jeg ligger for mye venstrer. Taper 2 min der.
Kartbyte ved 14. og tar meg god tid å ta veigvalget. Er overbevisst at det lønner seg å løpe rett på. Endrer planen om å løpe rundt veihjørnet under streket det siste biten og velger å løpe på venstre siden rundt grønfeltet. Gjennomfører denne siste delen elendig og taper nesten 3min på dette.
Kommer sammen med Ismael som startet 3min bak meg. Liten bom (hvor kartet er mer en tvilsom med mye mer gult på) ved 17.
Løper med Isi rundt postene i den fine delen men må gi ham noen meter i bakken mot 25. Ser ham løpe ut men bommer 10sek der. Er jævlig sliten nå og føler tydlig at jeg fikk ikke nok vann i meg (det var bare to muligheter å drikke). Også neste inngang er ikke bra og taper Isi for godt. Teknisk er de neste postene ok, men jeg må nå gå bakken opp til 30 og deler til 31 til tross at det er ikke bratt og veldig godt løpbar.
Bommer kanskje 20 sek ved 32 og er godt fornøyd med å komme i mål.
Vis kommentarer (0)
 
LOM (13.09.2020) LOM (13.09.2020)