Romerike 2 dagers #1 (20.06.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Lysdammen
Arrangør: Raumar o lag
Land: Norge
Distanse: 7.92 km
Tid: 56:52
Gj.sn. HR: 159
Maksimum HR: 171
Starter ganske hardt men sliter egentlig fra starten med å være nøyaktig med retningen. Terrenget er røft og sikten ofte dårlig.
Dårlig retning ut til veien i midten av første posten. Litt dårlig retning ut fra posten og og det blir svingete til andre.
På veien til tredje blir jeg plutselig usikker om jeg har løpt over første eller andre bekken da jeg var på stien. Er derfra distrahert men tror at jeg har noenlunde kontroll ut av myra. Prøver å være nøyaktig med retningen og leter etter steinen som ligger lit før posten. Ser den aldri og får ikke tak i skjermen heller. Siden jeg var litt usikker hele veien blir reaksjonen veldig tilfeldig og jeg klarer ikke å lese meg inn i det flate myrområde som er veldig diffus. Til slut bestemmer jeg meg for å løpe bort til siste kanten for å lese meg inn. 5.5 min er borte...
Er sint på meg selv og trykker på. Frem til 10 gjennomfører det jeg vil helt ok men veigvalget til 5 og 8 er jeg usikker på. Rett på på 5 og venstre på 8 hadde nok vært bedre.
Igjen dårlig retning mot 11 og 12 og blir sliten nå..
12. er litt morsomt fordi det ligger rett ved siden der Siljes søster og familien bor. Så den var ikke lov å bomme men var litt skummelt likevel de siste 30 meterne.
'Veldig ziggzagg til 12 og er så sliten på veien til 13 at jeg stopper opp to ganger fordi jeg ikke skjønner hvor jeg er på de stiene.

Bortsett fra 3 akseptabelt og fysisk ok. Da jeg ser gpsn i etterkant på 3. post er det ekstra surt. Men "knapp daneben ist auch vorbei"..
Vis kommentarer (0)
 
Romerike 2 dagers #1 (20.06.2020) Romerike 2 dagers #1 (20.06.2020)