Spania#11_Natt fellesstart (20.02.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Guardamar sur
Arrangør: Sun-O
Land: Spania
Distanse: 8.15 km
Tid: 68:29
Gj.sn. HR: 148
Maksimum HR: 170
Fellesstart med Silje og Remo.
Løper halvfort i starten siden jeg er ikke helt 100.
Første sommerfugeln løper jeg bra og er alleine ut. Til neste post løper jeg opp søkket før posten og ser det lyse lit for tidlig etter min følelse. Men kommer til en grop og det finnes ikke noe annet grop på kartet. Neste posten kommer fint. Når jeg løper tilbake kommer posten også tidlig. Men samme her. Ikke noe annen grop.. Men nå stemmer det ikke i det hele tatt når jeg løper bort fra posten. Borde jo komme en bratt kant... Er lit lost, snurrer 1-2 minuter og står plutselig på denne kanten.
Da jeg kommer for tredje gangen til "denne" posten blir det klart, at jeg aldrig vært der førr...
Er nå sist rett bak Silje men henter henne rask igjen. Løper sammen 2 poster men så kommer jeg løs. Til 18 vil jeg bare følge den gule nesen men det skjer det samme som siste gang på denne kart, og jeg tar en nese som er ikke tegnet som nese men som sadel som går bort fra den andre nesen. Fordi jeg aldri ser denne sadeln på kart er jeg ikke så nøye med å sjekke retningen. Det blir en stor bom sammen med Remo der. Silje henter oss igjen og tar posten først.
Til beryktete JWOC-posten på den grønne flåten, blir det en liten sving til. Siste langstrekk går helt gålt når vi alle tre ikke har kontroll hvor vi kommer opp nesen og korrigerer på feil side. Skjønner det først, har de neste to først og er først i mål. Men det hjelper dessverre ikke noe når jeg må bli disket.
Suveren startdel følges av en klassik "headless chicken-race". I hvert fall spiller kroppen ganske brå på lag.
Vis kommentarer (0)
 
Spania#11_Natt fellesstart (20.02.2020) Spania#11_Natt fellesstart (20.02.2020)