Harry Lagerts_Finale (25.10.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Nordmarka
Arrangør: NSK
Land: Norge
Distanse: 20.74 km
Tid: 172:17
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 170
Gledet meg sinnsykt til dette løppet. At været er strålende og at det blir en fin, kjølig natt er bare nydelig.
Starter sammen med Elias, Esten og Gaute. Starten går teknisk bra men er for passiv når Sverre kommer og tar kommandoen. Han får luke og fordi han spikrer andre post går han løs.
Vi løper alt for direkt til 3 og taper tid i nedoverbakke når vi må løpe rundt stupet.
Ved 3. Leder Ivar og Anders er også i klynga. Ser ikke noe alternativ enn å løpe hele veien rundt til 4. Føler meg greit på veien men Ivar og Ander får en liten luke likevel. Tør ikke å løpe fortere. Elias og jeg har ikke ryggen til de to lengre når vi forlater veien på stien. Misser sleipen etter hvert og løper for langt på stien. Trenger evigheter å lese oss in. Løper rundt på stien og så bommer jeg i tillegg inn i posten og taper kontakten til Elias. Løper darlig ut og er nå sammen med Esten. Blir en extrarunde inn til 5. Første vingen i sommerfugeln er greit. Men så sliter jeg veldig med retningen ut av 10 og surrer rundt i grønfeltet. I tillegg bommer vi i postkretsen. Taper mer en tre minuter der. Nå henter vi inn Gaute som har bommet ved 10. Sammen løper vi de neste postene greit men farten er ikke noe særlig lengre.
Setter oss lit fast under stupet til 16 men taper ikke så værst mye der.
Jeg tar kommandoen da Gaute velger en annen veigvalg til 17 bort fra tjernen. 17 og 18 er greie. Så leser jeg allerede lit til neste og taper en moment fokusen nedover til 19 og det blir en minuters bom og Gaute kommer ikap igjen. Ligger først i klynga og har lyst og være det i mål og. Har planen å løpe alt på sti. Men så kommer det ett nytt tråkk som går parallelt med den egentlige stien og jeg mister kontrollen. Derfra prøver jeg bare vare veldig nøye med retningen øver bekken og lykkes å komme bare noen få meter bort fra posten ut på den større stien. Er først ved posten men oppløppet blir lit vrient da stien går ikke helt gjennom men klarer meg likevel.
Beina var sånn passe men lit skjedelig med unnødig feil på langstrekk da jeg mister kontakten.

Suverent opplegg og veldig fin tur gjennom marka! Gjerne mer av sånt!
Vis kommentarer (0)
 
Harry Lagerts_Finale (25.10.2019) Harry Lagerts_Finale (25.10.2019)