KM Mellom (08.09.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ørefiskebekken
Arrangør: Nitteldal
Land: Norge
Distanse: 6.94 km
Tid: 59:03
For lang sving ut til venstre til første. Har den egentligen bra men taper likevel nesten en halv minute. Veigvalg til andre greit men etter myra ser jeg ikke steinene og den store steinen ser jeg i terrengen men synes den er veldig liten og er derfor aldri sikker om den var den. Veldig nølende inn hele veien og taper masse her. Torgeir henter meg inn. Kontrolerer kompass og løper etter Torgeir. Til 4 synes jeg T. løper lite for mye til venstre og jeg ser kollen på høyre siden og tar posten etter en liten sving. Kjemper meg gjenomm rettpå veigvalg men når jeg er ned i dalen ved bekken at det var den bekken som ikke var lov å krysse. Banner høyt og må løpe rundt tjernet for å krysse ved overgangen (det sto i endringen av pm). Taper mye tid og egentlig også spiriten der. Men feilen var at jeg ikke tok rundtveigvalgen.. Bakken etter bekken føles veldig tungt...
Til 6 skjønner jeg myrene ikke særlig æven jeg ser tornet... og stopper for tidlig.
7 bra, 8 bra men nølende. Til 9 ser jeg ikke rundtveigvalget og løper for mye siggsagg.
Røffe greier her. 10 bra men treig. til 11 løper jeg ut i feil myr og det tar lite tid før jeg skjønner det. Har mistet flyten totalt her og står og går mest.. 12-14 ok.
15 ikke noe bra kompassløpning og kommer for langt venstre.
Til 16 er veigvalget ok men kunne nok ha kuttet lit over andre kollen. Men løper de siste postene bra.

Elendig løpt. Jeg som pleide å løpe ofte rundtveigvalgene og er overbevist at det lønner seg spesielt for meg som er ikke så sterk i terrengen, ser ikke de lengre og løper bare rett på. Skal tenke på det på NM.
Løpsformen føles egentligen helt ok når ikke løype er ikke inne i det aller verste grabs. Da er det å håpe..
Vis kommentarer (0)
 
KM Mellom (08.09.2019) KM Mellom (08.09.2019)