Oringen Etappe 3 (25.07.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kvillingen
Land: Sverige
Distanse: 13.71 km
Tid: 94:18
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 172
Mye bra idag. Lit usikker og lit bomming inn i den første i den vanskelige skrålia. Men der kunne man bomme masse (og mange gjorde det). Dessverre veldig irriterende søkeaksjon på en "lett" post. Men ellers føltes det mye bedre teknisk enn på de andre to etappene. Løp første gang med lupe og jeg synes det gikk greit å være første gangen. Mye morsommere når man ser ting på kart;-)
Til første kommer jeg lit før mye til høyre side og gjør en ekstrasving inn i posten. God flyt til og med til 7ende. Så investerer jeg lit i neste og løper på sti til kollen kommer. Derfra bra. Til neste er planen å løpe til drikkepost (som ser ut at være ikke akkurat der den burde være) og derfra løpe forbi gule nesa og passere nesa etter stien som ligger akkurat under strekken. Alt var bra men så er jeg ikke sikker hvor jeg går bort fra andre stien og får ingenting å stemme. Her går det sakte til jeg leser meg in ved store steinen. Derfra usikker videre men uten større bomming. De neste postene er bra og her føler jeg at jeg får mye ut av lupen.
Er tørstig og velger derfor venstreveigvalget (også fordi jeg synes første delen av rett på ser ikke fristende ut). Høyre ser jeg aldri.
I myra til 14 ble jeg tatt igjen av Flavio Poltera og en annen. De løper mer rett på øver kollen mens jeg følger planen min som er å løpe rundt kollen. De søker posten og jeg stempler føre dem. Nå løper vi sammen og klattrer etter hverandre oppover til 15 post. De løper videre uten jeg ser posten eller at de har stemplet den. Da står jeg allerede i hogsten og skjønner ingenting. Går tilbake men ser ingen post. Tenker at vi kanskje ligger lit for lavt under den lille kollen. Surrer rundt til jeg inser at jeg må ha vært på riktig sted. Går tillbake og ser posten... Banner høy noen pene ord... Dette var veldig unødvendig..
Deretter sliter jeg lit mentalt og føler varmen lit ekstra. Men klarer å ta meg sammen og finner en bra flyt igjen.
Så blir det bare 21 som er ikke bra. Løper riktignok lit høy ut fra posten men sklir ned i skråli uten å legge merke til det. Passerer en skrent og tenkter at det må være skrenten ved kollen. Men så ser jeg ikke steinene som måtte komme og skjønner at jeg ligger for lavt og må klattre op. Ikke noe søkning men dårlig gjenommført. Nest siste var lettere en jeg tenkte (var lit redd at jeg skal løpe forbi) og jeg løper allt før defensivt nedover.
Vis kommentarer (0)
 
Oringen Etappe 3 (25.07.2019) Oringen Etappe 3 (25.07.2019)