3 jours de Romandie (31.05.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Pfynwald
Arrangør: OLG Wallis
Land: Schweiz
Distanse: 11.04 km
Tid: 72:29
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 175
Troligen eneste løp i Schweiz i år. Første gång hvor det er veldig varmt.
Starter bra. Velger sikkerhetsveigvalg til andre post. Dårlig genommført. Det var lit unødvendig fordi inngangen blir ikke bedre og det hadde vært mange gule "ruter" på rett-på valget som hadde vært lett å se. Bra utgang til 3 og har planen å løpe fra stigen ved steinen på venstre side av stien, løpe øver steinen og så inn i neste grøft og følje den ned til steinene og så god kompassløpning derfra. Ser steinen og neste steinfeltet og kommer greit in i grøfta. Men så ser jeg aldrig steinene og sklir derfra ut. Ser ikke det grønne tross jeg må ha løpt rett forbi. Skønner det ikke førr jeg ser stien. Derfra bra.
4 og 5 er bra og føler meg sterk opp til 6. Skjønner att det blir dritvanskelig å treffe 6 men har ikke noe god plan bort fra stien (Det finnes jo ikke mye å lese seg inn). Så jeg prøver å treffe med kompassen men misser lite og gjør en minuters bom. 7 bra, unøyaktig med kompass ut. Nytt småfeil. 9 -13 er bra. Synes jeg har god plan inn til 14 og (inn fra steinen opp i det gule, runde første grønfeltet nederst og so løpe rundt neste grøntfeltet på venstre side. Men så syns jeg att kartet var veldig rart der og jeg fikk i alle fall ingenting å stemme. Finner mange stein i området uten skierm og er egentligen ganske sikker att posten satt litt før langt vestilg. 15 bra og så leser jeg til 5 når jeg er på stien mellom 15 og 16 og taper der sikker en minut igjen.
Til 17 løper jeg for tidlig bort fra stien (allerede i det frste grøfta) og gjør en ordentlig juniorfeil. De to siste postene er bra.
Det var fin terreng i dag men jeg løp veldig dårlig. Men morsomt var det med løpsformen. Det var lenge siden jeg følte meg såpass sprek tross det var såpass varmt.
Vis kommentarer (0)
 
3 jours de Romandie (31.05.2019) 3 jours de Romandie (31.05.2019)