15-Stafetten 2. Etappe (11.05.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skullerudåsen
Arrangør: Oppsal IF
Land: Norge
Distanse: 6.4 km
Tid: 43:56
Får runt halv ti beskjed at jeg får løpe 2.etappe i første lag i stedet før siste i andre. Gøy! Da gjeller det å fordøye muesli kjempe rask... Føler den dessverre lit i halsen i første bakken etter starten.
Går ut i teten og kommer bra i løpet. Lit føre første posten kommer Vistern og vi har samme post. Etter neste post kommer også Bojan og to haldeneser. Farten opp mot kollen blir for rask og jeg må sleppe tåget. Har god kontroll inn mot 3. Har ikke noe nøyaktig plan inn til 4 og kommer for langt til venstre. Taper 35sek her. 5 og 6 ok. Stresser ut fra 6 når jeg ser to fra Bækkelaget. Kommer opp på stien og vil kutte stie-svingen. Dumme greier det... Løper lit i søkket langs skrentene og skjønner at jeg må korriegere men er usikker derfra. Ser Torkild og de to Bækkelaget-guttene løpe til posten (dessverre feil gaffling) men skjønner ikke hvor den posten skar. Korrigerer til høyre og leser meg inn på stien (plus 1min). Veigval til 10 er sikker men lit for langt og i søkket mellom brantene veldig bløt og tungtløpt.11og 12 ok. 3. Haldenløper kommer bakfra og jeg overlåter veigval til ham. Har ikke god kontroll inn i postkrets og kommer i feil søkk og korrigerer først åt høyre (plus 1minut).
Etter 3. post løper jeg ofte uten å ha planlagt neste post 100%. Blir lite stressa og løper lit for rask (vill ikke tape for mye på Bojan og Anders). Ikke noe veldig dårlig løp. Men feilene er ved ganske lette poster og derfor unodvendig.
Kanskje var det ofte lit det samme problem i det siste. Kroppen overstyrer ofte tekniken og resultatet blir ikke så bra. Jeg skal prøve å ta det med lite mer ro neste gang..
Vis kommentarer (0)
 
15-Stafetten 2. Etappe (11.05.2019) 15-Stafetten 2. Etappe (11.05.2019)