Smaaleneløpet (14.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stiklatjern
Land: Norge
Distanse: 13.94 km
Tid: 105:30
Det begynner dårligt... Rammler allerede etter 10 meter på stien og faller våldsomt på venster armen. Blir kvalm og må meg ta sammen å komme igang. Har ikke noe agressivitet i første bakken og bommer allerede litegrann.
Til 2an skjerper jeg meg o kommer in bra. Til 3 ukonsentrert og ikke noe (bra) kompassinsats, glir forbi posten på hoyre side og bommer en minut.
Har en klar plan til 5an men ombestemmer meg første gang i den trange dalen å løpe mer direkt og den andre gangen ut av myren med stien også der å løpe mer venstre. det gjør at jeg løper ganske lange strek uforbered og må stoppe opp igjen og igjen. Synes til slut veigvalet var bra, men genomføringen var katastrof. Også til neste post egentlig god veigval men gar før tidlig runt en kolle og kommer in i den gule dalen og taper masse der. Lit lengre på venstre hadde vært bedre. 7ok. For langt veigval til 8. Bra og aggresiv start på andre runde in til 12. Blir lit ukonsentrert direkte foran post 13 pga. av postnummrene på kart som stemmer ikke øverens med disse på postbeskrivelsen. Ser en kontroll og kommer lit for lavt. Korrigerer fort (30sek). Så løper jeg bare i rygg til en som kom bakfra og da blir det nytt bom (1min plus). Overtrekk etter neste kontroll og må småjogge til nestsiste. Men det går bettre etter og kan løpe i mål.
Må jobbe med genomføring av langstrekk... Ha en plan OG FØLGE DEN IN TIL POSTEN! IKKE OMBESTEM DEG FOR DA ER KAN DU IKKE LØPE PROSPEKTIV LENGRE!
Vis kommentarer (0)
 
Smaaleneløpet (14.04.2019) Smaaleneløpet (14.04.2019)