Långa Corona Natten (02.05.2020)
Kategori: Trening
Arrangør: Beat
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 19.74 km
Tid: 144:32
Gj.sn. HR: 84
Maksimum HR: 115
Blei ei serdeles lang natt!

Allerede før start var eg sliten etter overnattingsbesøk hos ein kamerat med småbarn dagen i forkant, og var ein anelse bekymra for korleis detta skulle gå.

Begynte sammen med Eirik og Isak og gjekk forsåvidt greit å følga med dei til me tok igjen første startpulje, beståande av Sverre, Ladislav og Petter. Desverre tok me dei igjen litt for seint til å få med oss Tønna-beveren. Denne må nok ut og jaktes på senere.

Så langt så bra og føler eg henger greit med. Blir så ein gruppebom til 9.post og Anders, Bojan og Jon tar oss igjen. Blir så eit skikkelig kjør ut av 9.post og eg kjenner at her er da ikkje mykje meir å gi. Opp mot 10 post begynner da å bli særdeles hardt då Sverre siger forbi. Han gir eit heilhjerta forsøk på å ta igjen dei andre, mens eg krysser fingrane for at han skal sleppa så eg har nåken å springa resten av løpet med. Viser seg at Sverre holder så vidt da går, mens eg ikkje ser noko til resten når dei svinger av stien til 11 post. Roer så tempoet litt ned og tar resten i min fart. Dårlig orienteirng til 13 post, men ellers synes eg egentlig resten gjekk ganske greit. Gjekk nok ikkje så fort, men hadde ein nydelig tur i skogen og eit oppløftande besøk på bålposten, kor stemningen var på topp!
Vis kommentarer (0)
 
Långa Corona Natten (02.05.2020) Långa Corona Natten (02.05.2020)